Δεν υπάρχει αυτό που έγινε στο ματς Άλκμααρ-Ατρόμητος στη ρεβάνς του 3-1 για τα πλέι οφ του Εuropa League. Το παιχνίδι διακόπηκε στο 60' λόγω πυρκαγιάς, για την οποία έγινε αναγκαστική εκκένωση του γηπέδου. Την ώρα που διακόπηκε ο αγώνας η ελληνική ομάδα επικρατούσε 1-0 χάρη στο γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ατρόμητο! Η ομάδα του Περιστερίου καθώς μόλις στο 2ο λεπτό απέκτησε το αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Χένρικσεν χτύπησε τον Ούμπιντες και ο Γάλλος διαιτητής, Γκοτιέ, έδωσε απευθείας κόκκινη.

Η ελληνική ομάδα απέκτησε εκτό από αριθμητικό και ψυχολογικό αβαντάζ και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Εστεμπάν, με πρώτη προσπάθεια του σουτ του Ιγκλέσιας στο 12'. Πέντε λεπτά αργότερα οι Περιστεριώτες κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο τερματοφύλακας των Ολλανδών “ψάρεψε” τον Παπαδόπουλο, έπεσε στην αριστερή του γωνία και το έπιασε!

Το σκορ παρέμεινε 0-0 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, καθώς η ελληνική ομάδα δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες σε γκολ, ενώ φάσεις έχασαν και οι Ολλανδοί, αλλά ο Τσενάμο ήταν θετικός στις επεμβάσεις του.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου μπήκαν με σαφή διάθεση να πετύχουν γκολ και να διεκδικήσουν το θαύμα της πρόκρισης (το πρώτο ματς είχε λήξει 1-3). Στο 53' ο Παπαδόπουλος εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι και έκανε το 1-0! Ύστερα από σουτ του Καραγκούνη, ο Εστεμπάν ακούμπησε την μπάλα, η οποία χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παπ άνοιξε με κεφαλιά το σκορ.

Αυτό το γκολ του Έλληνα επιθετικού άναψε φωτιά στο ματς. Στην κυριολεξία όμως! Γύρω στο 60ο λεπτό, δημιουργήθηκε πρόβλημα με τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου, καθώς δύο πυλώνες έσβησαν! Ο λόγος; έπιασε φωτιά στο εστιατόριο, η οποία μπλόκαρε τον τομέα ηλεκτροδότησης του σταδίου και μετά από τις συζητήσεις των υπευθύνων της ΟΥΕΦΑ, διατάχτηκε εκκένωση του σταδίου, αφού η ατμόσφαιρα είχε γίνει αποπνικτική από τον καπνό!

Και η φωτιά να έσβηνε βέβαι η ζημιά είχε γίνει αφού δεν θα υπήρχε φωτισμός στο γήπεδο. Έτσι δόθηκε εντολή για οριστική διακοπή, η οποία είναι πρωτοφανής, αφού δεν έχει ξαναγίνει για τον συγκεκριμένο λόγο.