Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει βελτίωση και ακόμα όταν έχασε στη Τούμπα δεν είχε αρνητική εικόνα, με το θετικό να είναι πως οι «πράσινοι» να δείχνουν την ίδια όρεξη και διάθεση και στο φιλικό με την Κόρινθο.
Με τον Αναστασίου να δίνει χρόνο συμμετοχής σε εκείνους που δεν είναι μέχρι τώρα οι βασικές επιλογές, όπως και στον... κομμένο Σέμα Βελάσκες, είδε το κίνητρο που ήθελε. Το Τριφύλλι νίκησε με 3-0 στη Κόρινθο με τα γκολ των Κλωναρίδη (17'΄, 45΄) και Ατζαγκούν (80΄) έχοντας θετική εικόνα, όπως και ταχύτητα κυρίως με τα νέα παιδιά.
Καλή εμφάνιση έκανε ο Αναστασόπουλος ο οποίος αντικατέστησε στο 26΄ τον Αμπέιντ (ένιωθε ενοχλήσεις ο Αλγερινός) και παρά τα λεπτά συμμετοχής που είχε χθες με την ομάδα Νέων τα πήγε εξαιρετικά.
Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (82' Αναγνωστόπουλος), Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Μέντες, Χουχούμης, Δώνης (46' Σταματάκης), Αμπεΐντ (25' λ.τ. Αναστασόπουλος), Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (63' Μουζακίτης), Κλωναρίδης (63' Μπαλμπόα), Ντίνας.