Γράφει ο Νίκος Αναθασίου...

ου κουτιού. Άρα, οποιαδήποτε πάνω και κάτω θα είναι στο παιχνίδι. Όπως, λοιπόν, έχασες από τον Πανθρακικό χωρίς να είσαι χειρότερος, έτσι πήγες στον Εργοτέλη που ήταν αήττητος και πήρες ένα μάγκικο «διπλό». Έτσι, λοιπόν, οι άχρηστοι της προηγούμενης Κυριακής θα ξαναγίνουν ομάδα, θα ξαναγίνουν καλοί παίκτες και ίσως να φτάσουν στον... Θεό!

Γιατί; Γιατί ζούμε στην Ελλάδα, γιατί είμαστε η πιο άμπαλη χώρα στον πλανήτη, γιατί δεν ξέρουμε να βλέπουμε ποδόσφαιρο αλλά μόνο μπάλα. Η υπομονή στη φάση που βρίσκεται η ομάδα αποτελεί την μεγαλύτερη αρετή. Το αστείο είναι πως απόψε στο Ηράκλειο... καθάρισαν κάποιοι άχρηστοι σύμφωνα με αρκετούς από τους «φωστήρες» του αθλήματος.

Γιάννης Αναστασίου. Ρίσκαρε με το 4-4-2 σε ρόμβο, δεν του βγήκε καθόλου δημιουργικά αλλά ήξερε πως έχοντας μπροστά Μπεργκ και Φιγκερόα μπορεί μία στιγμή να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού. Τους κράτησε και τους δύο μέσα μέχρι και τα τελευταία λεπτά και δικαιώθηκε! Ασίστ του Σουηδού, γκολ του Λούτσο και... καληνύχτα! Βάλτε μέσα και την είσοδο του Αμπέιντ που δημιούργησε δύο γκολ και θα καταλάβετε γιατί ο μέχρι πρότινος «μυρωδιάς» μπορεί σήμερα να λέει πως έκανε ένα από τα πιο καλά κοουτσαρίσματα της σύντομης καριέρας του στο «τριφύλλι».

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο leoforos.gr