Οι Αρκάδες πήραν τη δεύτερη σερί νίκη τους μετά το "διπλό" στον Εργοτέλη, δείχνοντας πως βρίσκονται σε ανοδική πορεία, ενώ οι Αγρινιώτες μετρούν δύο συνεχόμενες ήττες μακριά από το σπίτι τους, δεχόμενοι μάλιστα 6 γκολ συνολικά. Το ματς τέλειωσε ουσιαστικά στο 25`, όταν έγινε το 2-0, ενώ οι γηπεδούχοι σαφώς και πήραν ώθηση από το γκολ που πέτυχαν μόλις στο 1`. Ο Παναιτωλικός πριν το 2-0 είχε δοκάρι με τον Καλί, αλλά στη συνέχεια αποδείχτηκε οτι δεν είχε τρόπο να αντιδράσει.
Από τα... αποδυτήρια
Νωρίς-νωρίς, μόλις στο 50`` ο Ντε Μπλάσις μετά από σέντρα του Καράσκο έβαλε με κεφαλιά μπροστά στο σκορ τον Αστέρα! Ο... σαστισμένος Παναιτωλικός σιγά-σιγά συνήλθε κάπως και στο 23` έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά το γυριστό του Καλί βρήκε οριζόντιο δοκάρι!
Αφού δεν έγινε το 1-1, ο Αστέρας έκανε δύο λεπτά μετά το 2-0, χάρη σε... δώρο του Μπρακάλι! Ο Ουσέρο εκτέλεσε κόρνερ, ο Ράφαελ έκανε τραγική έξοδο, η μπάλα πέρασε πάνω από το κεφάλι του και ο Ζησόπουλος στο δεύτερο δοκάρι σε κενή εστία σκόραρε. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 38` ο Ντε Μπλάσις έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Ναβάρο να μπαίνει στη θέση του, ενώ και ο Χάβος αναγκάστηκε να αλλάξει τον τραυματία Μπελόν με τον Ιωάννου.
Έχασε και πέναλτι!
Στο 54` ο Καλί ανέτρεψε τον Μπαράλες, αλλά ο Ράφαελ απέκρουσε την εκτέλεση του Καράσκο κρατώντας το 2-0. Λίγα λεπτά μετά πάντως, στο 60` Ο Ουσέρο έκανε πολύ ωραία πάσα στον Καράσκο, με τον τελευταίο να προλαβαίνει την έξοδο του Ράφαελ και να γράφει το 3-0, καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι!
Τα όσα ακολούθησαν ήταν καθαρά διαδικαστικά, με τους δύο προπονητές να κάνουν αλλαγές και τον Παναιτωλικό στο 74` να πλησιάζει στο 3-1, αλλά ούτε ο Κούσας, ούτε στη συνέχεια ο Θεοδωρίδης μπόρεσαν να σκοράρουν. Ο Ράφαελ Μπρακάλι στο 78` σταμάτησε τον Καράσκο από το 4-0, ενώ στο 82` ο Θεοδωρίδης πήγε να βάλει γκολάρα αλά... Ξάνθη, αλλά ο Ερνάντες απέκρουσε, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι! Αυτή ηταν ουσιαστικά και η τελευταία σημαντική φάση του αγώνα, με το τελικό σφύριγμα του Βοσκάκη.
ΣΚΟΡΕΡ: 1' Ντε Μπλάσις, 25' Ζησόπουλος, 60' Καράσκο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΧΑΜ. ΠΕΝ.: 55' Ουσέρο (απέκρουσε ο Ράφαελ)
ΔΟΚΑΡΙΑ: 22' Καλί, 82' Θεοδωρίδης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 9' Ντε Μπλάσις – 45+2 Καλί , 52' Μελισσάς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ερνάντεζ, Λούι, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Κοντοές, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο (65' Σέτι), Ντε Μπλάσις (39' λ.τρ. Ναβάρο), Καράσκο, Μπαράλες (73' Χουάνμα).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Μπακάκης, Κούσας, Καλί, Μελισσάς (57' Μπόγιοβιτς), Γοδόι, Ζούνιορ (69' Μουμίν), Γκάλο, Μπελόν (34' λ.τρ. Ιωάννου), Θεοδωρίδης, Καμαρά.