Ο Δραμινός επιχειρηματίας με δηλώσεις ανέφερε πως η εταιρία «Ελληνικός Χρυσός» η οποία δραστηριοποιείται στη Χαλκιδική, συζητά με τον Λάμπρο Σκόρδα, ώστε να αναλάβει την ΠΑΕ Αρης. «Εδώ και 10 μέρες ξέρω ότι η εταιρία  «Ελληνικός  Χρυσός»  θέλει να πάρει τον Άρη και θα τον πάρει», είπε αρχικά ο Κωνσταντινίδης στον «Αρένα» και συνέχισε: « Αυτοί είναι  οι Καναδοί που δραστηριοποιούνται  στην Χαλκιδική και έχουν εμπλακεί και με το βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Εγώ θα πω μακάρι να εμπλακούν , και μακάρι να ξεχρεώσουν  την  ομάδα.

Να κάνουν μεταγραφές και να φτάσει εκεί που πρέπει. Ξέρω ότι μιλούν με την τωρινή διοίκηση του Άρη, με τον κ. Σκόρδα και από ότι ξέρω είναι σχεδόν τελειωμένη η διαδικασία».

Και κατέληξε: «Οι άνθρωποι έχουν ξοδέψει πάρα πολλά λεφτά εκεί στην Χαλκιδική και δεν θα έχουν πρόβλημα να ξοδέψουν 40 - 50 εκ. ευρώ για τον Άρη. Ο Ελληνικός Χρυσός είναι η επόμενη διοίκηση του Άρη, αυτό λένε οι πληροφορίες μου, ότι υπάρχει συμφωνία και θα ανακοινωθεί σύντομα».