Πολύς λόγος γίνεται αυτές τις μέρες με τα παραπανίσια κιλά των ποδοσφαιριστών, με αφορμή, φυσικά, την επιστροφή του τιτανοτεράστιου, Λιονέλ Νούνιες, στην πατρίδα μας.

Ο σκύλος, όμως, έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ, που κάνει τον Αργεντινό επιθετικό του ΟΦΗ να νιώθει καλύτερα, επειδή υπάρχει ποδοσφαιριστής στη Σούπερ Λίγκα που είναι παχύτερος (ναι, δεν κάνουμε πλάκα) απ΄ αυτόν!

Μήπως σας πάει κάπου το μυαλό; Να το πάρει το ποτάμι; Ο λόγος για τον Τσάβες του ΠΑΣ Γιάννινα! Ο Αργεντινός επιθετικός, που αναγκαστικά επέστρεψε στον "Άγιαξ της Ηπείρου", επειδή τον "έκοψε" η Κίλμες, πρέπει αυτή τη στιγμή να είναι με διαφορά ο πιο χοντρός ποδοσφαιριστής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Τσάβες, που έτσι κι αλλιώς ήρθε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι με παραπανίσια κιλά, πλέον έχει ...ξεφύγει και, όπως έμαθε σκύλος, δεν θυμίζει σε τίποτα επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Τι έγινε, όμως, και ο Τσάβες επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα, αν και έκανε προπονήσεις εδώ και 20 μέρες με την ομάδα της Κίλμες, ενώ είχε φωτογραφηθεί κιόλας με τη φανέλα του αργεντίνικου συλλόγου;

Το θέμα, αποκαλύπτει ο sportdog, χάλασε στο οικονομικό. Ο ΠΑΣ ζήτησε 100 χιλιάρικα για να γίνει η μεταγραφή, η Κίλμες πρόσφερε λιγότερα, το deal δεν έγινε και ο παίκτης τελικά πείστηκε από τους μάνατζέρς του να γυρίσει στην Ελλάδα.

Θα περιμένουμε, πλόεν, με αγωνία τη στιγμή που θα ξαναμπεί στο χορτάρι και θα "καταπιεί" τα χιλιόμετρα σαν άλογο...