Facebook Pixel Sportdog.gr | Η… ντρίπλα Λεμονή για τις νέες αποχωρήσεις και ο Παναιτωλικός!
| 2017-12-06 00:19:00

Η… ντρίπλα Λεμονή για τις νέες αποχωρήσεις και ο Παναιτωλικός!

Sportdog Team
Η… ντρίπλα Λεμονή για τις νέες αποχωρήσεις και ο Παναιτωλικός!

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα από τη Γιουβέντους ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Ο Τάκης Λεμονής τόνισε πως το 0-2 της «Μεγάλης Κυρίας» δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης στο Γ. Καραϊσκάκης, παραδέχθηκε ότι είχε στο μυαλό του και το ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ σε ερώτηση για το αν θα υπάρξουν νέες αποχωρήσεις, «μάσησε» τα λόγια και είπε ότι δεν είναι η κατάλληλη ώρα.

«Η βασική μας επιδίωξη απόψε ήταν να μπούμε στο γήπεδο για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας απέναντι σε μια τέτοια ομάδα, παρότι δεν υπήρχε βαθμολογικό κίνητρο. Σε γενικές γραμμές με στεναχωρεί λίγο το 0-2, γιατί νομίζω δεν το αξίζαμε. Είναι αρκετά πράγματα που πρέπει να κρατήσουμε, οδηγό για το μέλλον, όπως χαρακτηριστικά παικτών και θέματα τακτικής.

ΗΓιουβέντους επί μια σχεδόν τριετία έχει τους ίδιους παίκτες και προπονητή, μόνο οφέλη αποκομίζεις από μια τέτοια διοργάνωση. Δεν είναι της παρούσης να συζητήσω για το ρόστερ, ειλικρινά έχω επικεντρωθεί στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Και σήμερα ακόμα κοιτάξαμε αυτό το παιχνίδι, η κουβέντα για το ρόστερ θα γίνει αργότερα», δήλωσε ο 57χρονος τεχνικός στην κάμερα του Cosmote Sport TV.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags