Όταν αναφέρονται στον Ερνέστο Βαλβέρδε στάζουν... μέλι. Ρε ένας να γράψει ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει κάνει λάθη, ένας και ας πεθάνουμε. Ό,τι κάνει ο προπονητής του Ολυμπιακού, ε αυτό είναι και το σωστό. Έχει το αλάθητο ή μας φαίνεται; Εμείς, πάντως, εδώ θα είμαστε να τον "χειροκροτούμε" όταν κάνει τις σωστές επιλογές και να τον "κράζουμε" όταν είναι λάθος.

Σύμφωνα, πάντως, με όσα μας παρουσιάζονται, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι κάτι σαν τον... Τσακ Νόρις. Τα ξέρει όλα και τα κάνει όλα σωστά. Άψογα, στην εντέλεια. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τις δημοσιογραφικές... κωλοτούμπες αν την Τρίτη η Μαρσέιγ περάσει από το Καραϊσκάκη. Θα τον "κρεμάσουν".

Το θέμα είναι να τα γράφεις πριν γίνουν, γιατί άμα γίνουν, είναι σα να τα βάζεις με τον... πεθαμένο. Όταν είναι ζωντανός θα πρέπει να μαλώσεις μαζί του, όχι όταν έχει μείνει τελευταίος στον όμιλο και πει "αντίο" στην Ευρώπη.

Όποιος, λοιπόν, έχει ενστάσεις για τον Ερνέστο Βαλβέρδε τις καταθέτει τώρα. Από τη στιγμή που σύμφωνα με τους ρεπόρτερ τα κάνει όλα τέλεια, θα πρέπει και η ομάδα να είναι... τέλεια. Για να δούμε πώς θα πάει το πράγμα. Θα έχει ενδιαφέρον, δε συμφωνείτε;