Facebook Pixel Sportdog.gr | Όχι, ρε, και τόσο χοντρό δούλεμα από Τσίπρα για Παναθηναϊκό
| 2017-10-01 11:29:00

Όχι, ρε, και τόσο χοντρό δούλεμα από Τσίπρα για Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Όχι, ρε, και τόσο χοντρό δούλεμα από Τσίπρα για Παναθηναϊκό

Σκάσανε ρεπορτάζ, τα οποία... αποκαλύπτουν το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το... μέλλον του Παναθηναϊκού.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Πρόκειται για αληθινή είδηση ή «διαρροές» του Σύριζα με σκοπό να παραμυθιάσουν τον κόσμο της ομάδας.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή προσωπικά για τον πρωθυπουργό και γενικά για την κυβέρνηση του, αν πράγματι έχει δραστηριοποιήσει δύο υπουργούς για να... σώσουν τον Παναθηναϊκό. Αυτά δεν θα γινόντουσαν ούτε επί δικτατορίας, τότε που οι χουντικοί στρατιωτικοί δεν έδιναν λογαριασμό και στον κόσμο, και στην Ευρώπη.

Ξεκαθαρίζουμε. Δεν μπορεί ο Τσίπρας υπέρ τον Παναθηναϊκού να κάνει κάτι, ακόμα και παράνομο. Τα χέρια του είναι δεμένα. Ό,τι και να σκαρφιστεί θα τον πάρουν με τις πέτρες τροϊκα, ΔΝΤ, δανειστές και η Ελλάδα θα γελοιοποιηθεί παγκοσμίως.

Τι μαλακίες είναι αυτές που γράφουν; Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ιδιωτική επιχείρηση και θα 'ναι το σκάνδαλο να «παρέμβει» το κράτος για να δώσει λύση στη χρεοκοπία της ανώνυμης εταιρείας την οποία διαχειρίστηκαν παναθηναϊκάρες.

Το άλλο. Έχει, λέει, «ηθική υποχρέωση» ο Τσίπρας και ο σύριζας του γιατί στα χέρια τους καταστράφηκε οικονομικά ο Παναθηναϊκός. Καμιά υποχρέωση! Ευθύνη έχουν μόνον οι συριζαίοι, διότι το υπουργείο εμπορίου έκλεινε τα μάτια.

Το τελευταίο. Δεν θυμάμαι κανέναν Τσίπρα να είχε «δεσμευτεί» προεκλογικά να δώσει λύση στον Παναθηναϊκό. Το καθήκον του απέναντι στη χώρα το έκανε η πρώτη φορά αριστερά με τη θετική αντιμετώπιση τις οικονομικής κρίσης. Μας φθάνει αυτό. Άϊ σιχτίρ.

Του Παναθηναϊκού η... άλλη νίκη χθες στην Λεωφόρο, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags