Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι έδεσε φιόγκο ο Λεμονής τον Λουτσέσκου και έκοψε τον ΠΑΟΚ σαν καρότο!
| 2017-10-22 23:12:00

Έτσι έδεσε φιόγκο ο Λεμονής τον Λουτσέσκου και έκοψε τον ΠΑΟΚ σαν καρότο!

Sportdog Team
Έτσι έδεσε φιόγκο ο Λεμονής τον Λουτσέσκου και έκοψε τον ΠΑΟΚ σαν καρότο!

Οι δύο απλές κινήσεις που έδωσαν το ματς στον Ολυμπιακό.

Όταν θα φτάσει σε λίγες ώρες στη Μίκρα η αποστολή του ΠΑΟΚ και θα κατέβει από το αεροπλάνο για να πάει να παραλάβει αποσκευές, θα βάλει ο Ρατσβάν Λουτσέσκου το χέρι του στην εσωτερική τσέπη απ’ το κοστούμι και θα ανακαλύψει προς μεγάλη του έκπληξη ότι δεν έχει πορτοφόλι. Διότι του το τσούρνεψε ο Λεμονής!

Έτσι είναι παιδιά, αυτό έγινε στο Καραϊσκάκη σήμερα και να το καθαρίσω το στόρι του αγώνα με έξι λεξούλες: Το ματς το κέρδισε ο Λεμονής.

Το είδαμε όλοι, φιόγκο τον έδεσε τον Λουτσέσκου με δύο απλές κινήσεις. Πρώτον υπερφόρτωσε τη δεξιά του πλευρά ποντάροντας στις σχετικώς περιορισμένες δυνατότητες του Λεόβατς και του βγήκε μια χαρά. Άσε που κράτησε και πίσω αυτό το διαόλι τον Βιεϊρίνια που θα μπορούσε να του δημιουργήσει δύσκολες καταστάσεις. Από αριστερά δεν είχε φόβο γιατί ο Μακ είναι όλη την ώρα στο τηλέφωνο με Αραούχο και τον ρωτάει πώς θα κλείσει πρώτο τραπέζι στον Αργυρό, οπότε μια χαρά κλείδωσε την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ από τα άκρα.

Κι όσο για το κέντρο όταν άρχισαν τις καντρίλιες ο Μαουρίσιο και ο Ελ Καντουρί και κινδύνευσε να χάσει τα’ αυγά και τα πασχάλια (ο Φορτούνης κι ο Οτζίτζα δεν μαρκάρουν, τους το απαγορεύει η θρησκεία τους…), έδωσε την εντολή που άλλαξε την πορεία του αγώνα: Όλοι μπροστά, διαρκής πίεση ανάμεσα στη σέντρα και στην μεγάλη του ΠΑΟΚ και δεν τους αφήνουμε να ξεμυτίσουν με καμία Παναγία. Και τον έκοψε πριονοκορδέλα τον Δικέφαλο, τον έκοψε στα δύο σαν καρότο!

Κι ο Λουτσέσκου; Ο Λουτσέσκου περίμενε ότι θα κλατάρει ο Ολυμπιακός μετά από το 60-65 και ως τότε το πήγαινε στο τσούκου τσούκου μπολ και στο κάτσε να δούμε. Καμία εντολή για να σπάσει κάπως το αφόρητο πρέσινγκ στους αμυντικούς του, καμία μετακίνηση παίκτη, καμία αλλαγή γαμώ την τρέλα μου. Δηλαδή στον πάγκο τον είχε τον Μπίσεσβαρ που η μοναδική δουλειά που ξέρει είναι να κουβαλάει την μπάλα και να τη σπάει στους συμπαίκτες του με τρόπο αποτελεσματικό. Δεν μπορούσε να τον βάλει με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, έπρεπε να περιμένει πρώτα να φάει γκολ;

Έστω αυτόν τον φαντομά τον Μαουρίσιο δεν γινόταν να τον κατεβάσει μερικά μέτρα πίσω να παίρνει πρώτος μπάλα από τα σέντερ μπακ; Μόνο να κοιτάει ήξερε και να βλαστημάει;

Και κάπως έτσι του βγήκε του σερ Τάκη το ρίσκο. Ένα γκολ ήθελε, ένα γκολ πήρε και ύστερα πόνταρε ότι ο ΠΑΟΚ θα κυριευόταν από άγχος και θα βάραιναν τα πόδια του. Είχε δίκιο 100 %, πήρε κι αυτός ο άμπαλος (αλλά εξαιρετικά ψυχωμένος και με αδιανόητα σωματικά προσόντα) ο Σισέ την ταυτότητα του Πρίγιοβιτς κι έληξε η σεμνή τελετή.

Δίκαιο το αποτέλεσμα και ήθελα να ξέρω όλοι αυτοί που φωνάζανε γιατί δεν έπαιξε ο Φορτούνης με την Μπαρτσελόνα τι είπαν σήμερα που τον είδαν να δίνει και την τελευταία σταγόνα του ιδρώτα του στο γήπεδο. Θα ήταν καλύτερα να είχε ξεπατωθεί στο Καμπ Νου, μήπως;

Υ.Γ.: Ένα μεγάλο μπράβο και στον Οτζίτζα. Επί εβδομήντα λεπτά γάζωνε και στα τελευταία είκοσι λεπτά η σκιά του και μόνο πάλι απασχολούσε δύο παίκτες του ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags