Facebook Pixel Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός στο άρθρο του Αλέφαντου!
| 2017-11-27 10:30:00

Εκπληκτικός Λεμονής, ξεγυμνωμένοι Μποτία-Σισέ, τι να γίνει με Τζούρτζεβιτς - ΠΑΟΚ, θα πάρεις τίτλο;

του Νίκου Αλέφαντου
Εκπληκτικός Λεμονής, ξεγυμνωμένοι Μποτία-Σισέ, τι να γίνει με Τζούρτζεβιτς - ΠΑΟΚ, θα πάρεις τίτλο;

Σχόλιο και για Παναθηναϊκό - Αποθέωση Ατρόμητου!

Αυτή τη φορά ήταν εκπληκτικός ο Λεμονής στις αλλαγές. Αυτός το πήρε το ματς, να λέμε την αλήθεια. Τα παλαβά που έκανε στην Σπόρτινγκ τα είπα. Τώρα όμως έκανε τις σωστές κινήσεις. Όχι μόνο για αυτούς που έβαλε τη στιγμή που τους έβαλε, αλλά και για αυτούς που έβγαλε. Περπάταγε ο Ταχτσίδης, βαρύς, τίποτα ο Πάρντο, καλά έκανε και τους πέταξε έξω από το ημίχρονο.

Με το που έβαλε Μάριν και Τζούρτζεβιτς άλλαξε η ομάδα. Ο Τζούρτζεβιτς δείχνει ότι δεν μπορεί μόνος του να τραβήξει τον Ολυμπιακό, παίζει καλύτερα με δεύτερο φορ μαζί του. Διότι ο Τζούρτζεβιτς δεν είναι ούτε πολύ γρήγορος, ούτε έχει τη μεγάλη τεχνική, ούτε κάνα ντερέκι είναι ώστε να παίζει μόνος του μπροστά. Καλύτερα με δεύτερο φορ μαζί, διότι ο Ανσαριφάρντ ανοίγει διαδρόμους. Θέλει στήριγμα ο Σέρβος. Εκπληκτικό το γκολ που έβαλε.

Εκπληκτικό γκολ σε αυτό το λασπωμένο γήπεδο και ο Μάριν. Αν δεν έκανε ο Λεμονής αυτές τις δύο αλλαγές, το ματς δεν θα το γύρναγε ο Ολυμπιακός. Έχανε 1-0 στο ημίχρονο, ήταν καταρρακτώδης η βροχή, είχε και μεγάλο πρόβλημα στην άμυνά του.

Ξεγυμνωμένοι ήταν ο Μποτία με τον Σισέ, διότι ανέβαιναν ψηλά ο Κούτρης με τον Ομάρ, ο Ρομαό κουράστηκε, πρέπει να το προσέξει αυτό ο Λεμονής να είναι πιο κοντά οι γραμμές. Δεν επιτρέπεται να σου βγάζει η Κέρκυρα δέκα φάσεις! Από την αρχή του αγώνα ως το τέλος, η Κέρκυρα έκανε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Στο Ατρόμητος- Παναθηναϊκός έδειξε η ομάδα του Σπανού και του Αγγελόπουλου ότι θα είναι ψηλά στο πρωτάθλημα και ότι δεν θα ξεφουσκώσει. Είναι πραγματικά πολύ καλή ομάδα.

Αυτός ο προπονητής ο Κάναντι κάνει πολύ καλή δουλειά. Μου αρέσει ο τρόπος που αναπτύσσεται, το έχω ονομάσει στιλ Μάντσεστερ Σίτι. Ως το '68 που έμεινε με δέκα ο Ατρόμητος, ήταν τρομερός. Τον είχε διαλύσει τον Παναθηναϊκό. Και με 10 που έμεινε ο Ατρόμητος, πάλι καλός ήταν.

Στο τελευταίο λεπτό δεν του έδωσε ο διαιτητής καθαρό πέναλτι του Ατρόμητου. Σπρώξιμο από πίσω μέσα στην περιοχή είναι πέναλτι. Ο Αυλωνίτης έσπρωξε τον Ουάρντα. Ίδια φάση πιο πριν την έδωσες πέναλτι στον Παναθηναϊκό. Στον Ατρόμητο γιατί δεν τη δίνεις;

Πανιώνιος- ΠΑΟΚ, βρε ΠΑΟΚ πώς θα πάρεις πρωτάθλημα; Έχετε ξαναδεί ποτέ ομάδα να παίρνει πρωτάθλημα που δεν νικάει εκτός έδρας; Και στο τσακ πήρε την ισοπαλία στο τέλος.

Με απώλειες ο Πανιώνιος, αλλά πήγε πολύ καλά, έτρεξαν τα παιδιά και έκοβαν. Δεν στέκεται καλά ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός αν είναι σοβαρός θα το πάρει το πρωτάθλημα. Έχει άλλη στόφα σαν ομάδα. Η ΑΕΚ έχασε καλούς παίκτες τον Μάνταλο και τον Γιόχανσον. Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Καλά έκανε και πήγε ο Μαρινάκης στην Μάνδρα στους πλημμυροπαθείς να βοηθήσει. Ο Μαρινάκης πήγε, ο Τσίπρας δεν πήγε. Τα ίδια και στην Κεφαλονιά με τους σεισμούς. Τα ίδια και στο λιμάνι με τους πρόσφυγες που τους τάιζε ο Ολυμπιακός. Και στα παιδάκια με καρκίνο του ιδρύματος της Βαρδινογιάννη. Και στην εκκλησία του Πειραιά βοηθάει. Αυτά είναι έργα με πράξεις, όχι με λόγια. Άνθρωποι βοηθιούνται από αυτά. Πέρσι σας πήρε το πρωτάθλημα με άλλη ΕΠΟ. Φέτος αν σας πάρει πάλι το πρωτάθλημα, ξανά με άλλη ΕΠΟ, τι θα λέτε;

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags