Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος Λιβάγια, σιγά τον Αραούχο - Αυτό δεν μου άρεσε σε Τζούρτζεβιτς, Λεμονής για... εξωτερικό
| 2017-11-30 10:30:00

Ποιος Λιβάγια, σιγά τον Αραούχο - Αυτό δεν μου άρεσε σε Τζούρτζεβιτς, Λεμονής για... εξωτερικό

του Νίκου Αλέφαντου
Ποιος Λιβάγια, σιγά τον Αραούχο - Αυτό δεν μου άρεσε σε Τζούρτζεβιτς, Λεμονής για... εξωτερικό

Επικό σχόλιο για Ολυμπιακό, Λιβάγια και... Καρσελά!

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται, δεν είναι καλά. Τόσους παίκτες μικρούς ο Κισσαμικός, έπρεπε να το πάρεις το ματς με 3 ή 4 γκολ. Όχι να έρχεσαι 1-1. Πάλι τρως γκολ. Το μόνο καλό είναι ο Τζούρτζεβιτς που δείχνει ότι ανεβαίνει. Όπως έχω ξαναπεί, αυτός είναι να παίζει στο 4-4-2 με πλάτη άλλον κυνηγό δίπλα του, τον βολεύει αυτό, βγήκε και το είπε μόνος του αφού πρώτα το είχα πει εγώ!

Τα βλέπεις τα χαρακτηριστικά του παίκτη, δεν είναι για να παίζει μόνος του. Αν έχει παρτενέρ ανεβαίνει, θέλει να έχει πλάτη, να έχει στήριγμα. Αλλά για να παίξεις 4-4-2, χρειάζεσαι κοντά τις γραμμές, όχι αυτό το μπάτε σκύλοι αλέστε. Τα πλάγια μπακ για το 4-4-2 τα έχει ο Ολυμπιακός. Αρκεί να είναι δεμένη η άμυνα με το κέντρο.

Κατά τα άλλα, αυτός ο Καρσελά πόσο με έχει δικαιώσει. Από τον πρώτο καιρό που τον έλεγαν παικταρά. Τράβηγμα στο αυτί γερό ήθελε αυτός. Δεν είναι ποδοσφαιρική συμπεριφορά αυτή που έχει.

Όλοι οι παίκτες που έπαιξαν με τον Κισσαμικό, σχεδόν όλοι, είναι βασικοί στον Ολυμπιακό. Δεν επιτρέπεται τέτοια εικόνα. Εδώ μιλάμε για υλικό πολλών εκατομμυρίων.

Έχουν κάνει θεό τον Λιβάγια στην ΑΕΚ και μου έβαλαν και βιντεάκι που έλεγα όταν πρωτοήρθε "ποιος Λιβάγια, ξέρετε κανέναν Λιβάγια; Δεν υπάρχει Λιβάγια στην Ευρώπη". Για πείτε μου ρε μάγκες, εσείς ξέρατε κανέναν Λιβάγια όταν ήρθε;

Και σιγά τον παίκτη, ταχύτητα δεν έχει, και για τον Αραούχο σας τα έλεγα που τον είχα δει πέρσι, όταν πανηγυρίζατε για την επιστροφή του, σιγά τον Αραούχο. Τα βλέπετε τώρα.

Δεν είναι παικταράδες αυτοί, υπάρχει δραματική κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ποιος Λιβάγια. Έχουμε δει στον Ολυμπιακό Υφαντή, Σιδέρη, Υβ, Αναστόπουλο, Τζιοβάνι, Μιραλάς, και ο Τζιμπούρ στα ντουζένια του πολύ καλύτερος ήταν του Λιβάγια.

Το πρόβλημα του Ολυμπιακού με την άμυνα, θέλει προπονητική μαεστρία για να λυθεί. Αλλά ρε συ Λεμονή, τόσα λεφτά έχεις πάρει από τον Ολυμπιακό, γιατί δεν πας στο εξωτερικό όταν δεν δουλεύεις να δεις ξένους προπονητές να επιμορφωθείς να γίνεις καλύτερος.

Με 15 χιλιάρικα θα είχες πάει για πολλές μέρες να δεις προπονήσεις. Μουρίνιο ή Σιμεόνε ή Κόντε, ή πήγαινε στη Νάπολη να δεις που πάει για πρωτάθλημα. Τι, από την τηλεόραση; Από την τηλεόραση βλέπουν τα ματς και ο Μήτσος και ο Θανάσης και η κυρά Μαρίκα, δεν γίνεσαι έτσι προπονητής.

Πού τη μάθατε την προπονητική; Ο γιατρός πάει στο δημοτικό, στο γυμνάσιο, στο λύκειο, τι λέει εκεί, τελειώσαμε; Όχι κύριοι, μετά πάει στο εξωτερικό να σπουδάσει, στην Οξφόρδη, στο Χάρβαντ, αν θέλει να γίνει μεγάλος γιατρός. Πρέπει να αγωνίζεσαι, να τρέχεις, να διψάς να μάθεις.

Τα νεύρα του Τζούρτζεβιτς πάντως δεν μου άρεσαν με τη συμπεριφορά του στο Λεμονή. Μπροστά στα μάτια όλων να τον σπρώχνει και να φεύγει. Τι ήταν αυτό; Επειδή έχασε το γκολ λέει. Και τι σου φταίει ο προπονητής; Μήπως έχει τσατίλα επειδή έπαιξες δύο ματς και πήγες καλά, και θέλεις να πεις τώρα ότι ήταν λάθος που δεν σε έβαζε; Όχι ρε Τζούρτζεβιτς, εδώ είμαι με τον προπονητή! Με την Κέρκυρα και τον Κισσαμικό έπαιξες, δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο. Παίξε 4-5 ματς με καλές ομάδες να σε δούμε, και έπειτα κάνε τέτοιες κόνξες. Υπάρχει μια ιεραρχία στις ομάδες, πρόεδρος, προπονητής, παίκτες. Αν δεν τηρείται σεβασμός και πειθαρχία, υπάρχει πρόβλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags