Facebook Pixel Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στο άρθρο του Γιώργου Γεωργίου στο sportdog.gr!
| 2017-12-10 13:10:00

Εξαφανιζόλ Φορτούνη στα μεγάλα ματς, όλα τα λεφτά ο Καρίμ - Δεν ξέρει τι του γίνεται ο Ουζουνίδης!

Sportdog Team
Εξαφανιζόλ Φορτούνη στα μεγάλα ματς, όλα τα λεφτά ο Καρίμ - Δεν ξέρει τι του γίνεται ο Ουζουνίδης!

Ποιος Τζούρτζεβιτς και ποιος Εμενίκε, πλάκα κάνουμε τώρα;

Αυτό που έγινε χθες στο Αγρίνιο είναι από τα σπάνια που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός χωρίς να κερδίσει σε όλο το παιχνίδι ούτε ένα κόρνερ, έβαλε 4 γκολ. Μια εξήγηση υπάρχει για αυτό: Ότι στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε με 4 πλέι μέικερ και χωρίς εξτρέμ. Είναι γνωστό ότι αν δεν έχεις εξτρέμ, είναι δύσκολο να κερδίσεις κόρνερ.

Έβαλε ο Λεμονής τέσσερα 10άρια, τον Ταχτσίδη, τον Οφόε, τον Μάριν και τον Φορτούνη, ανέβασε ψηλά τις γραμμές, πίεσε πολύ τον Παναιτωλικό από τον άξονα. Η άμυνα του Παναιτωλικού πανικοβλήθηκε, ανοίχτηκε και οι ερυθρόλευκοι έβαλαν άλλα τρία γκολ.

Ακόμα κάτι, που ακούγεται σαν παράξενο αλλά στην ουσία δεν είναι: Ο Φορτούνης ήταν εξαιρετικός. Αλλά πράγματι δεν είναι παράξενο, διότι αυτός ο παίκτης μόνο με κάτι Παναιτωλικούς, με κάτι Πλατανιάδες, με κάτι Λεβαδειακούς παίζει καλή μπάλα. Σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια πίνει εξαφανιζόλ!

Εξαιρετικός ο Ανσαριφάρντ ήταν χθες. Ποιος Τζούρτζεβιτς και ποιος Εμενίκε, πλάκα κάνουμε τώρα;

Ο Ιρανός συμμετείχε και στα δύο γκολ του Φορτούνη, έβαλε κι ένα προσωπικό γκολ με εξαιρετική προσπάθεια και ξεχώρισε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Θα μου πείτε ότι το ένα γκολ που έβαλε ο Ανσαριφάρντ, ήταν από θαυμάσια πάσα του... Μόρα. Εντάξει, όμως η ντρίπλα στον γκολκίπερ που έκανε ο Ιρανός, ήταν όλα τα λεφτά.

Να τονίσουμε και κάτι άλλο. Είναι ποτέ δυνατόν ομάδα Α΄ Εθνικής να κάνει μεταγραφή και να παίρνει τον Μόρα; Ήμαρτον....

 P.S. Ακούω να λένε τι θα γίνει σήμερα στο ντέρμπι της Τούμπας. Ποιο ντέρμπι; Της ΙΟΝ; Πρώτον ο Παναθηναϊκός είναι σε άθλια κατάσταση, με έναν Ουζουνίδη που δεν ξέρει τι του γίνεται και με έναν ΠΑΟΚ που μέσα στην Τούμπα δεν έχει χάσει ούτε έναν πόντο. Επιπλέον, μετά από τόσους μήνες η Τούμπα θα είναι γεμάτη από κόσμο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags