Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θα κάνει δύο μεταγραφές τον Γενάρη!
| 2017-12-24 09:35:00

Κίνηση-έκπληξη από Διαμαντόπουλο στον ΠAO - Οι δύο πρώτες μεταγραφές από την Ελλάδα!

Sportdog Team
Κίνηση-έκπληξη από Διαμαντόπουλο στον ΠAO - Οι δύο πρώτες μεταγραφές από την Ελλάδα!

Ίσως ένας από τους δύο κλεισμένους να 'ναι ξένος...

«Ξεφτύλα» και «ξεφτύλα», κάτι άλλο πιο μοδάτο και καλλιτεχνικό δεν βρήκαν να πουν για την τεσσάρα που άρπαξε ο Παναθηναϊκός από την Λαμία. Σπαστικό πέρα για πέρα να βάζουν πρώτο πλάνο την αγωνιστική χρεοκοπία της ομάδας. Να θεωρούν... έκπληξη την ήττα και το βαρύ σκορ μιας ομάδας που βγαίνει στο γήπεδο χωρίς ηθικό. Με σπασμένα όνειρα. Με μηδέν στόχους.

Δεν υπάρχει καμία ξεφτύλα στον Παναθηναϊκό του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Η ξεφτύλα είναι της διοίκησης. Που δεν παραιτήθηκε κανείς. Εξαιρείται ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Κι όταν έπαιζε μπάλα δεν παραιτήθηκε μετά τα έξι γκολ του Ηρακλή. Εκείνο το 6-0 στις 30 Δεκεμβρίου 1979.

Η ξεφτύλα, λοιπόν, είναι της διοίκησης κατά δεύτερο λόγο και κατά πρώτον της ιδιοκτησίας, που έχει εγκαταλείψει την ΠΑΕ. Αυτό είναι το δράμα, ότι το αφεντικό στην πραγματικότιτα έφτυσε την ομάδα, η οποία είναι επομένο να γνωρίσει κι' άλλες τεσσάρες, ίσως και πεντάρες στη συνέχεια.

Και δεν θα ναι έκπληξη! Θα κολλήσουμε στη μία «ξεφτύλα», στο 4-0 της Λαμίας, και θα κλείσουμε τα μάτια στις άλλες που είναι στο πρόγραμμα;

Είναι ο απόλυτος αποπροσανατολισμός να ασχολείται σήμερα ο καθένας με τον Παναθηναϊκό και το γολγοθά του κάθε φορά που θα βγαίνει στο γήπεδο κι όχι μ' εκείνους που προσπαθούν ποιος θα πρωτοπρολάβει να ξεπουλήσει τα «ασημικά» της ομάδας. Όσο, όσο. Ο,τι πιάσουμε από την παραχώρηση ποδοσφαιριστών.

Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν οι Κωνσταντίνου, Τουμαζάτος, γιατί ο δεύτερος, ο οικονομικός του μαγαζιού ντουέτο με τον ατζεντικό Διαμαντόπουλο παίρνουν ''πρωτοβουλίες'' εν αγνοία του προέδρου. ''Παίρνει η μπάλα και εμένα, όταν ξεφωνίζεις τον Διαμαντόπουλο...'' του βγήκε από αριστερά του Μπίλυ ο πρώην ντελόιτ. ''Και ποιος σου είπε ότι σ' έχω στην απ' έξω;...'' τον ξέρανε η προεδράρα. Με συνέπεια να διαμαρτυρηθεί ο Τουμαζά στον Αλφαγιέτ, να τον μαζέψει τον Κωνσταντίνου, και ο Αλαφούζος να παραδεχθεί ''Μη λογαριάζεις τον Κωνσταντίνου, αν και προς τον παρόν δεν έχω άλλον πρόεδρο...''.

Αυτό είναι το σκηνικό. Ο Παναγόπουλος ο στην απ' έξω ψιλοκολεγιά με Κωνσταντίνου και σαπόρτερ της συμφοράς ο Σιωπήλης από τη μια και απέναντι Τουμαζάτος, Διαμαντόπουλος που κινούνται αφού πάρουν το ο.κ. του κώουτς. Φοβερά πράγματα. Δηλαδή; Η ομάδα με 15 τόσες προσφυγές, καυτές σαν πυρωμένο σίδερο, πάει για δύο μεταγραφές από Ελλάδα μεριά. Ίσως ένας από τους δύο κλεισμένους να 'ναι ξένος, κανονισμένα όλα από τον γάτο Διαμαντόπουλο που θα καταφέρει παίκτη της προκοπής να συμφωνήσει με ΠΑΕ που χρωστάει και τα σπασουάρ. Όχι και να μην προστατεύουμε τα γεννητικά όργανα των παικταράδων μας, που θα τα δίνουν όλα για την ομαδάρα μας.

Φοβερά πράγματα. Μέχρι χθες έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός με Ουζουνίδη κτυπάει Ευρώπη. Μέχρι και ανήμερα του αγώνα με την Λαμία έλεγαν ότι είναι... ευκαιρία η ομάδα να πάρει έναν τίτλο, την κούπα του κυπέλλου. Η ΠΑΕ τα 'χει φτύσει, φινίτο λα μούζικα, πασάτο λα φέστα, και κάποιοι συνεχίζουν ακόμα να αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό σαν ομάδα από τζάκι.

Ένας γύρος έμεινε ακόμα στο πρωτάθλημα. Πολύς δρόμος. Πώς να τη βγάλει τη δουλειά ο Παναθηναϊκός, κι αν ναι, θα το καταφέρει εν αδαμιαία περιβολή. Και ως πρόβατο επί σφαγήν. Κι άσε τους τεθλιμένους να έχουν μείνει στη ξεφτύλα της Λαμίας.

Στον Παναθηναϊκό ψάχνει πρόεδρο ο Αλαφούζος, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags