08/01/18 - 09:30

Αυτόν τον φορ θα πάω στον Άρη με το... cordoba, ζήτησα από τον Αλέφαντο να κλείσει το deal

Έτοιμη μεταγραφή από κορυφαία ομάδα της Super League.

του Κωστή Ραπτόπουλου
Αυτόν τον φορ θα πάω στον Άρη με το... cordoba, ζήτησα από τον Αλέφαντο να κλείσει το deal
9.970views 0shares

Οι μεταγραφικές ιστορίες έχουν πάντα ζουμί και ενδιαφέρον. Τώρα για παράδειγμα που ήρθε ο Μιραλάς στον Ολυμπιακό, σίγουρα θα διαβάσετε θέματα για το πώς έγινε το μεγάλο ντιλ. Λοιπόν θα σας μεταφέρω και εγώ μία ωραία μεταγραφική ιστορία. Τη λέω από τώρα για να προλάβω, πριν γίνει.

Πριν μία εβδομάδα είπα στην εκπομπή μου στο ραδιόφωνο προς τους φιλάθλους του Άρη. Τι θέλετε ρε; Σέντερ φορ; Θέλετε να πάω στον Αλέφαντο που είναι σαν πατέρας μου και έχει καλές σχέσεις με τον Σπανό και να σας φέρω, χωρίς φράγκο, ως δανεικό, τον Μπαστακό; Να τον βάλω στο cordoba και να τον φέρω Θεσσαλονίκη;

Πληροφορήθηκα, από τους κύκλους του Καρυπίδη, ότι ο πρόεδρος του Άρη τη θέλει αυτήν την κίνηση. Σε αθηναϊκά Μέσα διαβάζω, μάλιστα, ότι είναι πιθανό να υπάρξει πρόωρο διαζύγιο, αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Οπότε πρόκειται για μία φθηνή λύση, απ' όλες τις μεριές. Ωστόσο, άκουσον, άκουσον, αρνητικός είναι ο Μυροφορίδης που θέλει ο Άρης να τα... σκάσει για να πάρει επιθετικό.

Εγώ μίλησα στον Αλέφαντο και του ζήτησα να μεσολαβήσει. «Δεν λες μια κουβέντα στον Σπανό, στη μνήμη του πατέρα μου που έπαιζε τον Άρη, να τον στείλει εκεί και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του;», του είπα.

Εγώ είμαι σίγουρος ότι ο Μπαστακός θα έρθει στον Άρη. Κρατήστε το...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ