Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν χρειαζόταν ο Μολέντο, θλάση στο πρώτο ματς ο Αζεβέδο - "Καψώνι" Ουζουνίδη σε Κάτσε
| 2018-01-14 14:00:00

Δεν χρειαζόταν ο Μολέντο, θλάση στο πρώτο ματς ο Αζεβέδο - "Καψώνι" Ουζουνίδη σε Κάτσε

του Κωστή Ραπτόπουλου
Δεν χρειαζόταν ο Μολέντο, θλάση στο πρώτο ματς ο Αζεβέδο - "Καψώνι" Ουζουνίδη σε Κάτσε

Σε ποια θέση έπρεπε να πάρει παίκτη ο ΠΑΟΚ!

Για τη μεταγραφή του Μολέντο στον ΠΑΟΚ ένα έχω να πω: Παιδιά δεν είχε ο διάολος @#$%^ τα παιδιά του. Μια ομάδα, τα στατιστικά της οποίας είναι εκπληκτικά, μία ομάδα που απειλείται στον αγωνιστικο χώρο πολύ λιγότερο από κάθε άλλη και αυτές οι απειλές ατομικά φαίνεται, ότι γίνονται εξαιτίας των αδυναμιών της, όσον αφορά τα χαφ της, δηλαδή εξάρι και οκτάρι, πάει και παίρνει σέντερ μπακ. Βέβαια είναι αρκετά καλός, αλλά με αυτήν την κίνηση, ουσιαστικά λέει, ότι «πάω να βγω πρώτος σκόρερ με την πίσω γραμμή». Αν κάνει 7 γκολ ως δεξί μπακ ο Μάτος, κάνει 6 ο Μολέντο, 3-4 ο Κρέσπο, 1 ο Μαλεζάς, αυτό σημαίνει, ότι μας δέρνει μεγάλη ανωμαλία.

Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και σε άλλες αναμετρήσεις εκείνο που φάνηκε καθαρά είναι ότι ο ΠΑΟΚ στερείται ενός χαφ στη θεση 6, αφού ο Κάνιας με δικαιώνει για τον χαρακτηρισμό που του έχω αποδώσει και όλα τα υπόλοιπα οχτάρια είναι επιπέδου Παναιτωλικού, Τρίπολης και Ιωαννίνων. Ο Ατρόμητος έχει καλύτερο κέντρο.

Περιττή κίνηση ο Μολέντο

Ο ΠΑΟΚ εφόσον κράτησε τον Πρίγιοβιτς και καλά έκανε έπρεπε να πάρει δύο παίκτες σε 6 και 8 πολύ καλούς, για να σηκώσει κούπα. Θα δεχόμουν κίνηση για στόπερ, αν ο ΠΑΟΚ προχωρούσε στην Ευρώπη και έπαιζε κατά συνθήκη το 3-5-2 που δεν το χρησιμοποιεί ποτέ. Είναι καλή κίνηση αλλά περιττή.

Όσο για τα λεφτά που ξοδεύτηκαν, ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι στο λογιστήριο υπάρχει... θησαυροφυλάκιο, το οποίο πρέπει να ξεμπουκώσει, γιατί δεν κλειδώνει από τα πολλά λεφτά.

Για τον Αζεβέδο θέλω να πω, ότι εγώ τον είδα με πολλά κιλά. Η μεταγραφή άργησε να ανακοινωθεί και προσωπικά μου φάνηκε ύποπτο. Λένε ότι θα είναι έτοιμος αρχές Φεβρουαρίου. Εκτίμησή μου είναι, ότι δεν πρόκειται να παίξει... Με το που θα πάει να μπει, να πάθει θλάση.

Κονταίνει ο Παναθηναϊκός με Κάτσε-Κωνσταντινίδη

Ο ΠΑΟΚ δίνει στον Παναθηναϊκό Κάτσε και Κωνσταντινίδη. Με αυτές τις δύο κινήσεις ο Παναθηναϊκός κονταίνει την ομάδα του. Από αυτό το... κόντος όμως δεν παίρνει καμία ποιότητα χαμηλά. Ο Κωνσταντινίδης θα δώσει επιθετικά στον Παναθηναϊκό, αμυντικά δεν ξέρω τι θα κάνει. Ο δε Κάτσε στο 4-4-2 του Ουζουνίδη θα του χυθούν τα πνευμόνια. Γιατί τώρα ο προπονητής του Τρφυλλιού θα στηριχτεί σε αυτό το σύστημα.

Θα βάλει τον Κάτσε, είλωτα απ'τα Τύραννα να κουβαλά το γάλα, το τυρί και το κασέρι. Θα τον στέλνει στην Εφορία, θα τον στέλνει στην τράπεζα. «Τρέξε Αλβανέ γιατί θα πεινάσεις», θα του φωνάζει. Θα του μείνει μισό πνευμόνι. Εκτός αν το γυρίσει ο Ουζουνίδης σε αμυντικογενή ρόμβο και βάλει τον Κάτσε εξάρι, τον Κουρμπέλη και τον Λουντ εσωτερικούς μέσους και τον Βιγιαφάνιες δεκάρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags