Facebook Pixel Κωστής Ραπτόπουλος: Καλύτερα που δεν πήρε Μολέντο ο ΠΑΟΚ - Sportdog.gr
| 2018-01-18 14:33:00

Καλύτερα που δεν πήρε Μολέντο ο ΠΑΟΚ - Δε θα προλάβουν Βενιζέλος και Πάγκαλος με Αζεβέδο!

του Κωστή Ραπτόπουλου
Καλύτερα που δεν πήρε Μολέντο ο ΠΑΟΚ - Δε θα προλάβουν Βενιζέλος και Πάγκαλος με Αζεβέδο!

Πυρηνική φυσική για τον Μίχελ ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Ίσως βγει σε καλό του ΠΑΟΚ που δεν έκατσε η μεταγραφή του Μολέδο, γιατί ο Δικέφαλος διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της Ευρώπης, σε ατομικό και τακτικό επίπεδο απειλείται λιγότερο από άλλες άλλες και, μάλιστα, είναι η ομάδα που είναι πρώτη στο σκοράρισμα από την πίσω γραμμή της. Τι να τον κάνει παίκτη για το κέντρο της άμυνας; Από τη στιγμή, μάλιστα, που ο Βαρέλα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και ο ΠΑΟΚ είναι ανύπαρκτος στη θέση 6. Νοσεί σε αυτή τη θέση ο ΠΑΟΚ, έχει χειρότερους παίκτες σε αυτή τη θέση από τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Τολμώ να πω ότι και οι Σάκχοφ, Μαουρίτσιο και Τσίμιροτ, τα οχτάρια του ΠΑΟΚ δηλαδή, είναι κάτω του μέτριου. Ένας σωστός προγραμματισμός θα ήταν να πάρει έναν σέντερ μπακ που να ξέρει να παίζει καλά και τη θέση έξι. Αλλά αυτά φαίνεται ότι είναι πυρηνική φυσική για τον Μίχελ και το επιτελείο του. Με δύο παίκτες σε αυτές τις θέσεις αν μπορούσε να έκανε πίεση και πιο ψηλά, θα έδινε τη δυνατότητα στους μπροστινούς να φορτώσουν στον μικρό χώρο τον πολύ καλό σκόρερ Πρίγιοβιτς. Επειδή όμως η αμπαλοσύνη που υπάρχει σε αυτούς που κάνουν τον προγραμματισμό στον ΠΑΟΚ έχει γίνει διατριβή στο πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν, αλλά και όσων σχολιάζουν και κρίνουν την όμαδα, θα περάσουν στην ιστορία όλοι αυτοί για να πάρουν το χρυσό βατόμουρο της μπάλας.

Όσον αφορά τον Αζεβέδο, θεωρώ ότι αν καθίσει σε έναν εστιατόριο με τον Βενιζέλο και τον Πάγκαλο, αυτοί οι δύο δεν θα προλάβουν να φάνε ούτε τους σοβάδες του εστιατορίου! Μάλιστα, αν ο Αζεβέδο πάρει χαμπάρι την μπουγάτσα με την κρέμα, τη ζάχαρη άχνη και την κανέλλα αλλά και τον χοιρινό γύρο, τότε θα ξεφύγει τελείως το πράγμα. Αφού όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ και έβγαλε την πρώτη του φωτογραφία, η πρώτη που πανηγύρισε και ανακουφίστηκε ήταν η γυναίκα του Βιεϊρίνια! Ο λόγος; Γιατί ο άντρας της βρήκε θέση στην 11άδα του ΠΑΟΚ και θα είναι πολύτιμη η παρουσία του. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags