Facebook Pixel Sportdog.gr | Κρίμα που δεν υπήρχε Σκεπαστή για τον Αραούχο – Θα τον ζήλευε και ο Ντέμης (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-02-07 23:38:00

Κρίμα που δεν υπήρχε Σκεπαστή για τον Αραούχο – Θα τον ζήλευε και ο Ντέμης (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Κρίμα που δεν υπήρχε Σκεπαστή για τον Αραούχο – Θα τον ζήλευε και ο Ντέμης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενωσίτικο ντελίριο, στην πιο αγχωτική πρόκριση...

Στο τρίτο κατά σειρά ματς μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στην παγίδα των κιτρινόμαυρων. Η Ένωση έβγαλε ένα ημίχρονο περιμένοντας τους Πειραιώτες, τους άφησε να σκάσουν από το τρέξιμο και τους χτύπησε στο δεύτερο μέρος.

Ήταν βεβαια και τυχεροί οι παίκτες του Χιμένεθ. Γιατί στο πρώτο μέρος δέχτηκαν φάσεις, στις οποίες καθάρισε ο ΜVP Βράνιες, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα, λειτούργησαν τα αντανακλαστικά του Μπάρκα που έβγαλε την κεφαλιά του Τζούρτζεβιτς και μάζεψε μπαλιές στον αέρα, δίνοντας ανάσες στους συμπαίκτες τους.

Ο Ολυμπιακός κατέβηκε με άμυνα εκτάκτου ανάγκης. Έξω ο τιμωρημένος Μποτία, ο τραυματίας Ένγκελς και ο Σισέ ήταν το πρόβλημα της τελευτίας στιγμής, αφού δέχτηκε χτύπημα στα πλευρά κατά το ζέσταμα και απ' ότι φαίνεται δεν γλίτωσε το κάταγμα.

Με Ρομαό και Ανδρούτσο στα στόπερ, ο Ολυμπιακός ήταν φουλ ευάλωτος. Χαρακτηριστικές ήταν οι συζητήσεις των ρεπόρτερ των ερυθρόλευκων μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. «Ο Λάζαρος πήγαινε περπατώντας και πήρε την κεφαλιά, ο Ρομαό ήταν εκτός τόπου και χρόνου και ο Ανδρούτσος κοίταζε τον Κούτρη», έλεγαν στα πηγαδάκια οι συνάδελφοι.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο παιχνίδι με το γκολ-κεφαλιά του Ταχτσίδη, αλλά δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα για να γυρίσει το παιχνιδι και να παγώσει το ΟΑΚΑ. Ένα γκολ ήθελαν οι Πειραιώτες για να ψυχράνουν το ΟΑΚΑ. Αλλά το μέταλλο του πρωταθλητή έχει χαθεί για να γινόταν κάτι τέτοιο εφικτό.

Απ' όλο το παιχνίδι και μετά από τέτοιο, αεκτζήδικο ντελίρο πανηγυρισμών δεν θα κρατήσω τα κακώς κείμενα της ΑΕΚ. Γιατί σε ένα ακόμα παιχνίδι η Ένωση έστειλε τους οπαδούς της πρωτα στον καρδιολόγο και μετά στον ψυχίατρο. Έσπασαν καρδιές μέχρι ο Κομίνης να σφυρίξει τη λήξη.

Κρατώ το γκολ του Αραούχο. Τι γκολ; Γκολάρα; Θύμισε πολύ το γκολ του Ντέμη, το 1999 στη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τότε ο Νικολαΐδης πανηγύρισε στα κάγκελα. Το βραδυ της Τετάρτης, σίγουρα ο Ντεμίνιο θα ζήλευε τον τρόπο που ο Αργεντινός σκόραρε εις βάρος του Προτό. «Το έβαλε και με αντίθετο πόδι, με πολύ καλλιτεχνική ντριμπλα», μου έλεγε ο Γιάννης Καραλής στη μική ζώνη εκφράζοντας τον θαυμασμό του για το τέρμα του «Κινέζου».

Κρίμα για τον Αραούχο που δεν υπήρχε Σκεπαστή για να πανηγυρίσει και αυτός στα... κάγκελα! Υπομονή. Λίγος καιρός απέμεινε μέχρι την επιστροφή της ΑΕΚ στα ιερά της χώματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags