Facebook Pixel Τι κοροϊδεύετε ρε; Δεν έχει παίκτες η ΑΕΚ, ποιος Λιβάγια και ποιος Μπακάκης; - Sportdog.gr
| 2018-02-08 10:15:00

Τι κοροϊδεύετε; Δεν έχει παίκτες η ΑΕΚ, ποιος Λιβάγια; - Τα έλεγα όταν τους πυροβολούσαν οι άσχετοι

του Νίκου Αλέφαντου
Τι κοροϊδεύετε; Δεν έχει παίκτες η ΑΕΚ, ποιος Λιβάγια; - Τα έλεγα όταν τους πυροβολούσαν οι άσχετοι

Tα πολυβόλα έγιναν τουφέκια στον Ολυμπιακό. 

Έμαθα ότι κοροϊδεύουν σε κάποιο σάιτ για τα όσα έχω πει στο παρελθόν για τους παίκτες της ΑΕΚ. Δεν λένε όμως όλη την αλήθεια. Δεν λένε πόσους ύμνους έχω πει για τον προπονητή Χιμένεθ. Οι αναγνώστες της στήλης ξέρουν πόσες φορές έχω πει ότι η ΑΕΚ έχει τον καλύτερο προπονητή στο πρωτάθλημα και χάρη σε αυτόν ένα φτωχό υλικό έγινε ομάδα-οικογένεια, ομάδα που παίζει ο ένας για τον άλλο, ομάδα με τακτική και ταχύτητα, ενώ ο Ολυμπιακός απέτυχε στους προπονητές.

Το ξαναλέω και τώρα. Μέτριους παίκτες έχει η ΑΕΚ. Ποιος Λιβάγια. Ποιος τον ήξερε τον Λιβάγια. Ποιος ήξερε τον Μπακάκη και τον Γκάλο και τον Λαμπρόπουλο και τον Γαλανόπουλο και όλους αυτούς. Ο προπονητής τους έκανε ομάδα. Και μέσα από την ομάδα φάνηκαν και οι παίκτες.

Δεν βλέπετε στον Ολυμπιακό παικταράδες τι εικόνα βγάζουν; Το έχω ξαναπεί, είναι μη γυμνασμένη η ομάδα. Είναι μη προπονημένη. Δεν έχει και τακτική. Δεν ξέρουν τι παίζουν.

Ο Χιμένεθ ανέστησε και παίκτες όπως ο Χριστοδουλόπουλος. Στον Ολυμπιακό όχι δεν αναστήθηκε κανείς, αλλά κρεμάσανε παίκτες καλοί όπως ο Φορτούνης, ο Μάριν κ.λ.π..  Όσο για τον Μιραλάς, δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του. Δεν έχει τις δυνάμεις να περάσει έναν παίκτη και να κάνει ένα σουτ.

Εσείς βλέπετε τα ματς ως φίλαθλοι, εγώ είμαι προπονητής, έχω φάει τη ζωή μου στα γήπεδα, σε πολλές ομάδες. Όταν βλέπω μια ομάδα, ξέρω τι προπόνηση γίνεται.

Και τώρα από πού κι ως πού να είναι ξανά προπονητής στον Ολυμπιακό για ένα τόσο σημαντικό ματς ο Κόντης. Είχε κοουτσάρει και στο ματς με τη Λάρισα. Δεν στέκομαι στο αν νίκησε τότε ή έχασε τώρα. Εγώ ρωτάω από πού κι ως πού να είναι κόουτς στον Ολυμπιακό ο Κόντης. Έχει προπονήσει μία ομάδα Β' Εθνικής;

Ο Μαρινάκης έχει δώσει πολλά λεφτά και έφερε καλύτερους παίκτες από τις άλλες ομάδες. Η ΑΕΚ όμως και ο ΠΑΟΚ είχαν καλύτερους προπονητές. Και δεν τα λέω τώρα αυτά. Για τον Λουτσέσκου και για τον Χιμένεθ τα έλεγα και όταν τους πυροβολούσαν οι άσχετοι.

Δεν επιτρέπεται η ΑΕΚ σε 4 ματς φέτος να σε έχει 3 νίκες και μία ισοπαλία.  

Μόνο στο πρώτο 15λεπτο ήταν καλός ο Ολυμπιακός και στα τελευταία λεπτά όταν πήγε να γυρίσει το ματς. Σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα κυριάρχησε η ΑΕΚ. Έκανε και σωστές αλλαγές ο Χιμένεθ.

Τώρα πας στον Ατρόμητο που είναι πολύ καλή ομάδα, ξέφυγε πολλούς βαθμούς από τους από κάτω και ήδη εξασφάλισε την Ευρώπη. Αν βγεις νοκ άουτ από Κύπελλο και πρωτάθλημα μέσα στο Φλεβάρη, θέλει αλλαγές σε όλα τα πόστα και να ξεκινήσεις από έναν καλό προπονητή που θα προπονεί καλά την ομάδα και θα κάνει σωστές επιλογές σε παίκτες.   

Ο Ολυμπιακός πήρε πολυβόλα φέτος και οι προπονητές τα έκαναν να μοιάζουν τουφέκια. Η ΑΕΚ είχε τουφέκια και ο προπονητής της τα τα έκανε να μοιάζουν αυτόματα.

Και για να δείτε τι εστί Αλέφαντος. Υπάρχει ένας παίκτης στη Λάρισα που πρέπει να τον πάρει ο Ολυμπιακός. Γρήγορος, ψηλός, μπαλαδόρος. Μασούρας λέγεται. Μικρός σε ηλικία. 

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags