Facebook Pixel Sportdog.gr | Μόνο έναν παίκτη του ΠΑΟΚ θα έπαιρνα στον Ολυμπιακό - Πρωτάθλημα με Λουτσέσκου ή Χιμένεθ!
| 2018-02-17 10:28:00

Μόνο έναν παίκτη του ΠΑΟΚ θα έπαιρνα στον Ολυμπιακό - Πρωτάθλημα με Λουτσέσκου ή Χιμένεθ!

του Νίκου Αλέφαντου
Μόνο έναν παίκτη του ΠΑΟΚ θα έπαιρνα στον Ολυμπιακό - Πρωτάθλημα με Λουτσέσκου ή Χιμένεθ!

Θα σας πω ποια ομάδα είναι φαβορί για τον τίτλο και γιατί.

Με ρωτάει ο Θέμης ποιος πιστεύω ότι θα πάρει το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ. Όποιος πει μία ομάδα από τις δύο, δεν ξέρει ποδόσφαιρο. Απλώς ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα λόγω των 2 βαθμών διαφοράς και επειδή έχει την ΑΕΚ στην Τούμπα. Δεν θα το αφήσουν το ματς έτσι... Μετά από 33 χρόνια που έχουν να πάρουν πρωτάθλημα, ένα ματς που θα τους δώσει το πρωτάθλημα, δεν πιστεύω ότι θα το αφήσουν έτσι... Όλα τα έχουνε μαζί τους φέτος, είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής τους, τον πάει και η τύχη τον ΠΑΟΚ τώρα.

Δεν μιλάω για διαιτησία, δεν τα πιστεύω αυτά. Δεν πιστεύω ότι παίρνει το πρωτάθλημα καμιά ομάδα λόγω διαιτησίας όλη τη σεζόν. Άλλο ένα ματς και άλλο όλη η χρονιά.  

Αυτά που λένε ότι έρχονται «πέτρινα χρόνια» για τον Ολυμπιακό είναι κουταμάρες. Ο Ολυμπιακός εύκολα φτιάχνεται. Διότι ο πρόεδρος έχει λεφτά και εγωισμό, θα διαθέσει χρήμα για να ξαναφέρει τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Δεν είναι ο Ολυμπιακός του Σαλιαρέλη. Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει το επόμενο πρωτάθλημα, με έναν καλό προπονητή που θα προπονεί καλά την ομάδα και με σωστές μεταγραφές. 

Από τον ΠΑΟΚ με ρωτάει ο Σινάνογλου αν μπορούσα να πάρω έναν παίκτη ποιον θα έπαιρνα. Ο Πρίγιοβιτς έχει ανέβει, εγώ ξεκινάω πάντα από το σέντε φορ, μπακ σαν τον Μάτος βρίσκεις. Έφυγε ο Μπεργκ και είδατε που κατάντησε ο Παναθηναϊκός. Σκόρερς δεν βρίσκεις εύκολα. Είναι πολύ επικίνδυνος ο Πρίγιοβιτς μέσα στην περιοχή.

Με ρωτάει από την ΑΕΚ ποιον θα έπαιρνα. Να σας πω ειλικρινά; Δεν ζηλεύω κανέναν! Να πάρεις στον Ολυμπιακό ποιον; Τον Αραούχο ή τον Λιβάγια; Εγώ δεν τους έπαιρνα αυτούς στον Ολυμπιακό. Ή τον Βράνιες; Αυτό είναι το σέντερ μπακ που ονειρευόμαστε; Έχουμε δει παικταράδες και παικταράδες στον Ολυμπιακό Έλληνες και ξένους.

Οι προπονητές χαλάσανε τον Ολυμπιακό. Έχω δικαιωθεί που υποστήριζα απ' τις αρχές ότι η ΑΕΚ έχει τον καλύτερο προπονητή στο πρωτάθλημα και ότι ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός προπονητής. Από την Ξάνθη που ήταν έλεγα «δεν βλέπουν οι μεγάλες ομάδες να πάνε να τον πάρουν;». Αν είχε ο Ολυμπιακός από το καλοκαίρι Χιμένεθ ή Λουτσέσκου, θα είχε πάρει το πρωτάθλημα.

Δεν είχε ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ καλύτερους παίκτες από τον Ολυμπιακό. Σιγά τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Έχω δει εγώ στον ΠΑΟΚ κέντρο με Σαράφη, Κούδα, Αποστολίδη και πλάγια μπακ Ιωσηφίδη-Γούναρη στις δόξες τους.

Έχω δει εγώ στην ΑΕΚ, από πολύ παλιά που έπαιρνε το πρωτάθλημα, Γούλιο, Παραγιό, Μουρατίδη, Πούλη, Παπαθεοδώρου, μεγάλοι παίκτες. Και μπροστά το σίφουνα ντριμπλέρ Εμμανουηλίδη, τον Κανάκη, τον Παπαγεωργίου που τον έλεγαν «Μαρίτσα», τον Πατάκα.

Ή πιο πρόσφατα, ΑΕΚ με παικταράδες. Με Μανωλά πίσω, με Κασάπη, Μπορμπόκη καλά μπακ, με κέντρο που δεν έχει ξαναπεράσει από την ΑΕΚ, Σαμπανάτζοβιτς, Κετσπάγια, Σαβέφσκι, με Τσιάρτα να βγαίνει μπροστά και να σκοράρει με το ανάποδο πόδι, με Κωστή από την άλλη, και Μπατίστα στα ντουζένια του. Αυτοί ήταν παίκτες που χαιρόσουν να βλέπεις. Τώρα τι να δεις. Τρίχες...

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags