Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα πω κάποια πράγματα για να γίνει ξανά ο Ολυμπιακός πρωταθλητής - Είσαι άσχετος ρε Θεοδωρίδη!
| 2018-02-19 10:20:00

Θα πω κάποια πράγματα για να γίνει ξανά ο Ολυμπιακός πρωταθλητής - Είσαι άσχετος ρε Θεοδωρίδη!

του Νίκου Αλέφαντου
Θα πω κάποια πράγματα για να γίνει ξανά ο Ολυμπιακός πρωταθλητής - Είσαι άσχετος ρε Θεοδωρίδη!

Θα έπαιρνε ποτέ ο Ολυμπιακός τον Χριστοδουλόπουλο;

Πρέπει να πω κάποια πράγματα για το καλό του Ολυμπιακού τώρα που φαίνεται ότι τέλειωσαν όλα και πρέπει να κτιστεί η νέα ομάδα για του χρόνου. Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκες που πρέπει να καλυφτούν, για να γίνει ξανά πρωταθλητής.

Τον είδα και με τον Πανιώνιο, έναν Πανιώνιο με μεγάλες ελλείψεις, μην ξεγελιέται ο Ολυμπιακός από τέτοια ματς. Μόλις παίξεις με δυνατό αντίπαλο έχεις σοβαρά προβλήματα.

Δεν μου άρεσε ο Ολυμπιακός, και ας λένε, δεν ήταν γρήγορος, πολλές πάσες κοντινές, δεν βλέπω βελτίωση. Και δυσκολεύεται στο γκολ. Αργοί στο κέντρο του γηπέδου, ο Ζιλέ και ο Ταχτσίδης, για τέτοια ματς που δεν πιέζει ο αντίπαλος καλοί είναι, αλλά μόλις βρεις γρήγορους αντιπάλους και δυνατές ομάδες, έχεις πρόβλημα.

Ο δε Μιραλάς δεν βλέπεται. Τι έχει πάθει το παιδί, ανησυχώ αν έχει επιστροφή αυτή η κατάσταση. Πόσο έχει χάσει την εκρηκτικότητά του, το ένας εναντίον ενός, τίποτα. Και τα σουτ του είναι ξεψυχισμένα και άστοχα.

Ο Ολυμπιακός θέλει 2 χαφ γρήγορα στις μεταγραφές, έναν στόπερ πολύ καλό και όχι αργό, και ένα μεγάλο γκολτζή. Και καλή δουλειά προπονητική. Τέσσερις παίκτες θέλει ο Ολυμπιακός για να φτιαχτεί. Και καλή δουλειά από προπονητή.

Τον είδα τον ΠΑΟΚ στη Λαμία, κοιτάξτε, ο ΠΑΟΚ ήταν ένα χάλι στις αρχές, αλλά δείτε πώς τον έφτιαξε ομάδα ο Λουτσέσκου. Όταν ήταν στην Ξάνθη και είχα βγει εδώ με ολόκληρη στήλη λέγοντας "δεν βλέπουν οι μεγάλες ομάδες, πάρτε τον Λουτσέσκου ρε, είναι πολύ καλός προπονητής", άλλοι τον έλεγαν αμυντικογενή... Τον έκανε ομάδα τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου και χάρη σε αυτόν παίρνει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα.

Έχουνε φτιάξει καλή άμυνα πίσω, έχουν και καλά πλάγια μπακ, τα χαφ τους είναι καλά, ο Πέλκας έχει ανέβει πολύ, με ταχύτητα και με μπασίματα, ο Μαουρίτσιο καλός ήταν, ο Μακ βελτιώθηκε, παίζουν όλοι για την ομάδα, τρέχουνε, έχουν ενθουσιασμό. Και απέκτησαν αυτοπεποίθηση επειδή είναι για πολλά ματς αήττητοι.

Η ΑΕΚ, όμως, θα είναι πολύ σκληρό καρύδι για τον τίτλο. Η ΑΕΚ έχει τον καλύτερο προπονητή στο πρωτάθλημα. Από νωρίς το έχω πει κι αυτό. Βλέπω δουλειά από τον Χιμένεθ. Βλέπω μέτριους παίκτες να έχουν μία γυμνασμένη ομάδα, με καλή πάσα, με ταχύτητα, όποιος μπαίνει και βγαίνει δεν αλλάζει η ομάδα, κρατάνε ωραία τη μπάλα, θέλεις να τη βλέπεις την ΑΕΚ. Με μέτριους παίκτες ξαναλέω. Μόνο ο Χριστοδουλόπουλος είναι κλάση, ντριμπλάρει, με ταχύτητα, δεν τον κρατάς εύκολα. Αλλά πείτε μου, σε αυτήν την ηλικία και έπειτα από μία αποτυχημένη καριέρα, θα ασχολιόταν ποτέ ο Ολυμπιακός με Χριστοδουλόπουλο; Γι' αυτό σας λέω ότι η ΑΕΚ έχει μέτριους παίκτες αλλά με πολύ καλή προπονητική δουλειά.

Κάτι άλλο τώρα. Αυτοί που κυβερνάνε το ποδόσφαιρο, στους θεσμούς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με πρώτο το γιο του Σάββα Θεοδωρίδη, αγαπάνε το ποδοσφαιρο; Δεν ξέρουν μπάλα ρε! Είναι δυνατόν ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους; Είναι δυνατόν ποδόσφαιρο με άδεια καθίσματα; Επιβάλεις στην εκκλησία να είναι άδεια από πιστούς; Σας αρέσει αυτό το θέαμα το Καραϊσκάκη με τα άδεια καθίσματα παντού; Δηλαδή ποιον τιμωρείτε. Το ποδόσφαιρο τιμωρείτε.

Βάλτε πρόστιμο για επεισόδια, μην σκοτώνετε το ποδόσφαιρο. Για 20 άτομα που έκαναν επεισόδια, την πληρώνει χιλιάδες κόσμος και οι ποδοσφαιριστές και γενικώς το ποδόσφαιρο. Εσείς υπηρετείτε το ποδόσφαιρο υποτίθεται. Πώς δικαιολογείτε τους τεράστιους μισθούς που παίρνετε; Για εμένα δεν ξέρετε μπάλα, είστε άσχετοι από ποδόσφαιρο, είστε της σάλας.

Η ντροπή του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είναι να βλέπεις τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών. Δηλαδή παίζει σε λίγες μέρες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι και να δεις το γήπεδο με άδεια καθίσματα; Πού το έχετε δει αλλού αυτό; Επικεφαλής του ποδοσφαίρου είστε, όχι της ξιφασκίας. Διαλύετε το ποδόσφαιρο με αυτές τις ποινές. Από το ποδόσφαιρο γίνατε γνωστοί, από το ποδόσφαιρο βγάλατε λεφτά, και όμως διαλύετε το ποδόσφαιρο.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags