Facebook Pixel Sportdog.gr | Στην υγεία των κορόιδων…
| 2018-04-01 17:11:00

Στην υγεία των κορόιδων…

του Κώστα Γκόντζου
Στην υγεία των κορόιδων…

Δεν είναι ψέμα! Πότε θα δούμε ξανά ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ;

Το ότι ανήμερα ενός αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, θα υπήρχε και η σκέψη πως ίσως να κάνουμε καιρό να ξαναδούμε τις δύο ομάδες αντίπαλες σε ένα πρωτάθλημα, το βιώσαμε πριν λίγα χρόνια με τον υποβιβασμό της ΑΕΚ.

Αλλά το ότι θα ερχόταν η μέρα που η ίδια σκέψη θα είχε να κάνει με τον Παναθηναϊκό υποψήφιο αυτή τη φορά, αυτό είναι κάτι σαν εφιάλτης για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του.

Κάτι σαν εφιάλτης που ούτε στα χειρότερα όνειρά του δεν το έβλεπε κάποιος εδώ και κάτι χρόνια.

Κι όμως.

Αυτό ακριβώς, το ότι κανείς δεν «το έβλεπε», είναι μΙα από τις βασικότερες αιτίες που όλοι σχεδόν «το βλέπουν» ή φοβούνται ότι «θα το δουν» σήμερα.

Το ότι δηλαδή –πλην ελαχίστων που… προειδοποιούσαν- η μεγάλη πλειοψηφία έγινε εύκολη βορά για τις στρατιές των απατεώνων που διέλυσαν τον Παναθηναϊκό και οι οποίοι ήλθαν μέσα σε γενική αποθέωση, αυτοαναγορεύτηκαν σε σωτήρες κα εκτοξευτές του συλλόγου και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια όταν χρειάστηκε να βάλουν το χέρι στην τσέπη, χωρίς και ποτέ ουσιαστικά να τους ζητήσει κάποιος τον λόγο, ή να τους αποδώσει τις ευθύνες που τους αναλογούσαν.

Η ειρωνεία είναι πως σήμερα είναι Πρωταπριλιά.

Αλλά δυστυχώς δεν είναι… ψέμα.

Δεν είναι ψέμα το πλήρες αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Κι όσο κι αν απ’ ότι είδα, ξαφνικά κανείς δεν ανησυχεί σήμερα καθώς υποτίθεται ότι πέρασε η προθεσμία για την αδειοδότηση, η ουσία δεν αλλάζει.

Κι αυτή δυστυχώς είναι, πως κατά πάσα πιθανότητα, αντί για αρνί οι «Παναθηναϊκάρες» που έχουν τον γενικό πρόσταγμα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, τον σύλλογο και την ομάδα θα περάσουν στη σούβλα.

Και το χειρότερο απ’ όλα;

Θα… πίνουν κιόλας στην υγεία των κορόϊδων όσο διαρκεί το «ψήσιμο» και καθώς θα περιμένουν να πέσουν με τα μούτρα ακόμα και στα… κόκκαλα που θα έχουν απομείνει μόλις ολοκληρωθεί η «δουλειά».

Μ’ αυτά και μ’ αυτά και εν μέσω… αυτών, άντε να πας και για αγώνα απόψε.

Καλή δύναμη…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags