Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτοί οι δύο είναι στοπεράρες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Κάνε μας τη χάρη ρε Θεέ να δούμε...
| 2018-04-09 10:30:00

Αυτοί οι δύο είναι στοπεράρες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Κάνε μας τη χάρη ρε Θεέ να δούμε...

του Νίκου Αλέφαντου
Αυτοί οι δύο είναι στοπεράρες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Κάνε μας τη χάρη ρε Θεέ να δούμε...

Πάντα ήθελα αυτόν τον παίκτη, πιστεύω θα τον πάρει ο Μαρινάκης.

 

Το γκολ του Ρονάλντο πρώτα που δεν σχολίασα. Γι' αυτό πολλές φορές τον έχω τον Ρονάλντο μαζί με τον Μέσι πίσω από τον Πελέ. Διότι τέτοιος αθλητής δεν υπάρχει. Ο Μέσι έχει πιο μαγεία με την μπάλα στα πόδια, αλλά ο άλλος είναι αθλητής πρότυπο. Προσέχει πάρα πολύ το σώμα του, έχει ασχοληθεί εκπληκτικά με το κορμί του, δουλεύει σε τρελό ρυθμό όλα αυτά τα χρόνια, δεν κάνει καταχρήσεις, γι' αυτό και διατηρείται έτσι ελαφρύς και γρήγορος και δυνατός σε αυτήν την ηλικία.

Αυτό το γκολ που έβαλε είναι άλλο να το βλέπεις στο ριπλέι όταν ξέρεις τι έχει γίνει, και άλλο όταν το δεις πρώτη φορά που δεν το περιμένει κανένας. Μένεις με το στόμα ανοικτό την πρώτη φορά. Έτσι αναπάντεχο, εκεί ψηλά, ανάποδο ψαλίδι, μπορώ να πω είναι το καλύτερο ανάποδο ψαλίδι που έχω δει όλα αυτά τα χρόνια! Διότι το επίπεδο των αμυντικών έχει αλλάξει, είναι πιο γρήγοροι, και μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για αγώνα με Γιουβέντους αντίπαλο.

Ωραία ημιτελικά θα έχουμε με Ρεάλ, Λίβερπουλ, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, αλλά κάνε μας τη χάρη ρε Θεέ να δούμε τελικό Ρεάλ-Μπαρτσελόνα! Χρόνια τον περιμένω τέτοιο τελικό. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, θα μείνει στην ιστορία.

Δύο ομάδες με τεράστια κόντρα στην Ισπανία και στην Ευρώπη, δύο ομάδες που έχουν τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Από αυτόν τον τελικό θα μείνει στάμπα υπέρ Μέσι ή Ρονάλντο όποιος καταφέρει να κάνει τη διαφορά και να σηκώσει και το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ματς που θα μείνει στην ιστορία. Και θα δούμε μεγάλη μπάλα διότι και οι δύο ομάδες δεν σε κουράζουν να τις βλέπεις, δεν το ξεφτιλίζουν στο πάσα-πάσα-πάσα, φεύγουν γρήγορα μπροστά. Θα γίνει της κακομοίρας.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου για Κυριάκο Παπαδόπουλο και ΠΑΟΚ. Μεγάλη μεταγραφή θα ειναι αυτή για τον ΠΑΟΚ. Τον είδα πρόσφατα τον παίκτη, είναι σε καλή κατάσταση. Έμπειρος πλέον, ψυχωμένος, είναι και ΠΑΟΚτσής, θα δώσει οντότητα στην άμυνα του ΠΑΟΚ και θα αποκτηθεί ηγέτης. Δεν έχει τέτοιο ηγέτη πίσω ο ΠΑΟΚ.

Από την άλλη αντίβαρο για εμένα πρέπει να είναι στον Ολυμπιακό μια στοπεράρα όπως ο Μολέντο! Πάντα ήθελα αυτόν τον παίκτη στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι θα τον φέρει ο Μαρινάκης. Πιστεύω ότι πήγε για λίγο καιρό στη Βραζιλία από τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Γι' αυτό δεν πήγε στον ΠΑΟΚ. Αυτός ο στόπερ πρέπει να έρθει στον Ολυμπιακό. Χρόνια έχω να δω τέτοιο στόπερ στον Ολυμπιακό που θα μπορούσε να παίξει παλιότερα λίμπερο.

Διότι δεν είναι μόνο ότι ξέρει μπάλα και είναι ψυχωμένος και έχει σωματικά προσόντα. Είναι και ότι είναι γρήγορος. Τέτοια στόπερ δεν τα αφήνεις να πάνε αλλού. Αυτός χρειάζεται πολύ στον Ολυμπιακό. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags