Facebook Pixel Sportdog.gr | Κύπελλο, Πρωτάθλημα και... έγκλημα αν φύγει ο Λάζαρος (Poll)
| 2018-04-15 22:13:00

Κύπελλο, Πρωτάθλημα και... έγκλημα αν φύγει ο Λάζαρος (Poll)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Κύπελλο, Πρωτάθλημα και... έγκλημα αν φύγει ο Λάζαρος (Poll)

Η εκδίκηση που διψούν οι Ενωσίτες και η ψηφοφορία για Χριστοδουλόπουλο.

Μετά το 3-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ επικράτησε με το φτωχό 1-0 του «τελειωμένου» από τη Σούπερ Λιγκ Πλατανιά. Το συζητούσαμε με τα παιδιά στο Sportdog, το Σάββατο, ότι τα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος, θα κυλήσουν έτσι για την ΑΕΚ.

Η ομάδα θα βγάζει ανωτερότητα εντός του αγωνιστικού χώρου και θα παίρνει τα ματς χωρίς ιδιαίτερη πίεση και άγχος. Εξάλλου εκτός από το πρωτάθλημα είναι ανοικτός ο στόχος του Κυπέλλου.

Οι λιγοστοί Ενωσίτες μάλιστα που βρέθηκαν στα Χανιά (χωρί διακριτικά) και φώναξαν συνθήματα για τον Δικέφαλο, απαίτησαν και την κατάκτηση του νταμπλ.

Η ΑΕΚ την Τετάρτη θα παίξει τη ρεβάνς του 2-1 με την ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό, στον οποίο θα συναντήσει τον ΠΑΟΚ.

Αυτό είναι βέβαια ένα ξεχωριστό παιχνίδι, το οποίο αργεί μεν, αλλά οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι «φτιαγμένοι» γι'αυτό. Θέλουν πολύ να δούνε την ομάδα τους να νικάει τον ΠΑΟΚ στον τελικό και να σηκώσει την κούπα.

Οι Ενωσίτες δεν έχουν ξεχάσει την περσινή απώλεια στον Βόλο με το γκολ οφσάιντ και επιθυμούν απάντηση στην αμφισβήτηση που δέχεται η ομάδα τους από τον έτερο συνδιεκδικητή του τίτλου, ο οποίος αρνείται να κάνει αυτοκριτική για τη φετινή του αυτοκτονία και επιδίδεται σε διχαστικές επικοινωνιακές πολιτικές που θα ζημιώσουν τον ίδιο.

Όσον αφορά το παιχνίδι στον Πλατανιά, δεν επιδέχεται τρομερής ανάλυσης. Υπάρχουν βέβαια κάποια σημεία που πρέπει να επισημανθούν. Παρακολουθήσαμε τη φιλότιμη προσπάθεια του Μπακασέτα, ο οποίος είχε φοβερές ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά στάθηκε άτυχος.

Είδαμε επίσης σε ένα ακόμα παιχνίδι, τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να παίρνει ματς για την ΑΕΚ. Το έχει ξανακάνει φέτος, όχι μια και δυο φορές, σε μία χρονιά που έλαμψε το άστρο του.

Παρ'όλα αυτά και κακώς, η παραμονή του στην ΑΕΚ δεν θεωρείται δεδομένη. Πάνω από την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου υπάρχουν κάποια σύννεφα. Ακούγεται ότι ο παίκτης είναι δυσαρεστημένος, την ώρα που κυκλοφορούν φήμες πως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την εξέλιξη του θέματος και είναι έτοιμος να κάνει κίνηση.

Προσωπικά, θεωρώ έγκλημα να φύγει ο Λάζαρος από την ΑΕΚ. Εσείς; Καταθέστε τη γνώμη σας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags