Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο ξέσπασμα Αλέφαντου κατά Μαυροπάνου: «Είναι γελοίο, θα τρώει 4άρες σε κάθε ματς»!
Ποδόσφαιρο
| 2018-05-04 09:35:00

Απίστευτο ξέσπασμα Αλέφαντου κατά Μαυροπάνου: «Είναι γελοίο, θα τρώει 4άρες σε κάθε ματς»!

του Νίκου Αλέφαντου
Απίστευτο ξέσπασμα Αλέφαντου κατά Μαυροπάνου: «Είναι γελοίο, θα τρώει 4άρες σε κάθε ματς»!

Κράξιμο για... πόλο και Κλοπ, ατάκα-ΕΠΟΣ για Ρονάλντο.

Το Ρόμα-Λίβερπουλ με απογοήτευσε. Μπορεί ο κόσμος να γουστάρει τα πολλά γκολ, αλλά εγώ τα βλέπω τα ματς με το μάτι του προπονητή και έχω να πω ότι ούτε ο ένας προπονητής ούτε ο άλλος είναι σοβαροί. Γι' αυτό και δεν παίρνουν τους τίτλους στα πρωταθλήματα των χωρών τους.

Δεν μπορείς να στηριχτείς στον Κλοπ, θα σε εκθέσει. Μπορεί να βάλει 5 γκολ και να φάει 5. Τρύπιες άμυνες. Χωνιά. Τρύπες.

Είναι ξεφτίλα στο ένα ματς 5-2 ημιτελικός Τσάμπιονς Λιγκ, και στη ρεβάνς 4-2 ημιτελικός Τσάμπιονς Λιγκ. Δηλαδή σε δύο ημιτελικούς Τσάμπιονς Λιγκ αυτές οι δύο ομάδες έφαγαν 6 γκολ η μία και 7 γκολ η άλλη. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, αυτά είναι σκορ... πόλο.

Σκέψου να έβαζε άλλο ένα γκολ η Ρόμα και να πήγαινε στην παράταση ο ημιτελικός με σκορ 5-2. Γελοία κατάσταση.

Αυτά που κάνει ο Κλοπ έκανε και ο Βενγκέρ και θα μείνει στην ιστορία για το ότι επί χρόνια τον έβριζαν οι οπαδοί της Άρσεναλ αλλά τον κρατούσαν οι παράγοντες.

Ενώ ο Φέργκιουσον έμεινε πολλά χρόνια σε μια ομάδα αλλά θα μείνει στην ιστορία ως ο προπονητής της ουσίας, είχε ουσία το ποδόσφαιρό του, έπαιρνε τα αποτελέσματα και τους τίτλους.

Και θα πάω κόντρα στο ρεύμα, είναι γελοίο αυτό που έγινε με τον Μαυροπάνο. Είσαι ολόκληρη Άρσεναλ, η μεγαλύτερη ομάδα της πρωτεύουσας της Αγγλίας, του Λονδίνου, και παίζεις στην άμυνα με παίκτη από τον ΠΑΣ Γιάννενα; Ακόμα δεν έχει παίξει Εθνική Ελλάδας! Και δεν είναι και πολύ μικρός.

Επειδή είναι να φύγεις βρε Βενγκέρ θες να κάνεις τα τρελά σου και το κομμάτι σου ότι βάζεις παίκτη από τον ΠΑΣ Γιάννενα που δεν έχει παίξει Εθνική Ελλάδας; Πολύ γρήγορος δεν είναι, ιδιαίτερη μπάλα δεν ξέρει, μια δύναμη έχει, και θα παίζει στην Άρσεναλ; 4 γκολ θα τρώει η Άρσεναλ με τέτοιους παίκτες.

Ρεάλ-Μπάγερν ήταν πολύ καλύτερη η Μπάγερν, αλλά δεν έπαιζε Ρεάλ-Μπάγερν, έπαιζε... Νάβας-Μπάγερν!

Στα δίχτυα μπορούσαν να μπούνε οι της Μπάγερν αν δεν ήταν ο Νάβας κάτω από τα δοκάρια. Έχασαν τα άχαστα. Δύο γκολ έφαγε η Ρεάλ και μπορούσε να φάει πέντε. Και τελικά σώθηκε με δύο γκολ του Μπενζεμά.

Δεν βλέπεται ο Ρονάλντο, είναι πολύ στα κάτω του. Τον βλέπω αδυνατισμένο και... ψιλοκαμπούρη, δεν βλέπεται.

Ο Ζιντάν δραματική κατάσταση, τη λυπόσουν τη Ρεάλ με αυτά που έβλεπες.

Τώρα στον τελικό δεν μπορείς να εμπιστευτείς καμία ομάδα από τις δύο. Η Λίβερπουλ μόνο ένα παίκτη έχει επιπέδου τελικού, τον Σαλάχ. Ο Φιρμίνιο για εμένα δεν είναι παίκτης τέτοιου επιπέδου, είναι αργός.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags