Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες-κόλαση Τίγρη για Λάζαρο: «Τον έχω…» - Στη φόρα βίντεο του παίκτη που βρίζει τον Ολυμπιακό!
| 2018-05-15 14:58:00

Ατάκες-κόλαση Τίγρη για Λάζαρο: «Τον έχω…» - Στη φόρα βίντεο του παίκτη που βρίζει τον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Ατάκες-κόλαση Τίγρη για Λάζαρο: «Τον έχω…» - Στη φόρα βίντεο του παίκτη που βρίζει τον Ολυμπιακό!

Έξω φρενών ο Μελισσανίδης, τι ετοιμάζει - «Αυτόν φέρνω στην ΑΕΚ».

Ένα είναι σίγουρο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δε θέλει να βλέπει στα μάτια του τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον έχει διαγράψει όχι μόνο σαν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, αλλά και σαν  άνθρωπο. 

Θεωρεί ότι ο Χριστοδουλόπουλος δε σεβάστηκε την υπογραφή που είχε βάλει, για 1+ χρόνο, ούτε τον λόγο που του είχε δώσει. Ο Τίγρης λέει στον κύκλο του ότι αν ο Λάζαρος πήγαινε στο ραντεβού που είχαν και του έλεγε: «πρόεδρε, σέβομαι την υπογραφή μου για το 1+ χρόνο και θέλω να υπογράψω μετά νέο συμβόλαιο», τότε αυτός δεν θα του χάλαγε κανένα χατίρι.
 
«Θα του έδινα τα λεφτά που ήθελε και θα έκλεινε την καριέρα του στην ΑΕΚ. Όμως, αυτό που έκανε να υπογράψει εδώ και μήνες στον Ολυμπιακό, να κοροϊδεύει την ΑΕΚ, να αθετήσει το λόγο που είχε δώσει και την υπογραφή του, δε θα το συγχωρέσω  ποτέ. Τον έχω διαγράψει δια παντός και σαν άνθρωπο και σαν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ», είναι μερικές από τις ατάκες του Μελισσανίδη.
 
Επίσης, ο Τίγρης λέει στο περιβάλλον του ότι με αυτά που γράφουν οι εφημερίδες πως ο Λάζαρος όταν ήταν πιτσιρικάς πήγαινε στη Θύρα 7 και φώναζε «ζήτω ο Θρύλος», η ΑΕΚ θα δώσει στη δημοσιότητα βίντεο που ο Έλληνας άσος βρίζει σκαιά τον Ολυμπιακό. Πάντως, ένα είναι δεδομένο αυτή τη στιγμή, ότι ο Λάζαρος ανήκει ήδη στον Ολυμπιακό 

Επίσης, ο Μελισσανίδης λέει τα καλύτερα λόγια για τον Αλμπάνη, εξαίρει την ταχύτητά του, τη διεισδυτικότητά του και την ηλικία του, ενώ τονίζει ότι η εξέλιξή του εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο τον παίκτη. Επιπλέον, λέει στον κύκλο του ότι θα ήθελε πολύ στην ΑΕΚ τον Φετφατζίδη, τον οποίο κάνει κέφι ποδοσφαιρικά εδώ και πολλά χρόνια.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags