Facebook Pixel Sportdog.gr | Η μεγάλη μάχη για το… 10ο Ρεάλ-Ζοτς και το «τέλος» του Ιτούδη – Ποιος προπονηταράς πάει Μόσχα;
Μπάσκετ
| 2018-05-19 00:40:00

Η μεγάλη μάχη για το… 10ο Ρεάλ-Ζοτς και το «τέλος» του Ιτούδη – Ποιος προπονηταράς πάει Μόσχα;

του Pick n' Scroll
Η μεγάλη μάχη για το… 10ο Ρεάλ-Ζοτς και το «τέλος» του Ιτούδη – Ποιος προπονηταράς πάει Μόσχα;

Έβγαλαν ειδήσεις οι ημιτελικοί, πού θα κριθεί ο τελικός.

Κορμιά θα πέσουν το βράδυ της Κυριακής (21.00) στο Βελιγράδι με δύο ομαδάρες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Από την μία υπάρχει η Ρεάλ, η οποία διαθέτει το καλύτερο ρόστερ στην Ευρωλίγκα. Και από την άλλη είναι η Φενέρ, η οποία είναι ακόμη η πρωταθλήτρια Ευρώπης και βέβαια έχει τον κορυφαίο προπονητή όλων των εποχών, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η Ρεάλ έχει δύο σπουδαίους γκαρντ, τον Ντόντσιτς και τον Γιουλ, αλλά η μεγαλύτερή της δύναμη είναι στους ψηλούς. Τομέας, στον οποίο έχει σίγουρα το πάνω χέρι σε σχέση με την Φενέρ. Η τελευταία, όμως, έχει κάτι, που δεν έχουν οι Μαδριλένοι: παίζουν πολύ μπασκετικό ξύλο. Κάτι, που είδαμε και στον ημιτελικό με την Ζαλγκίρις. Η άμυνα, που έπαιξε η τουρκική ομάδα στον ημιτελικό, είναι για σεμινάρια. 

Πάντως, η Φενέρ δεν είναι τόσο δυνατή όσο πέρυσι. Οι αποχωρήσεις του Μπογκντάνοβιτς και του Γιούντο είναι φανερές. Για αυτό το λόγο άλλωστε ο Ζοτς προσπαθεί με άλλους τρόπους να καλύψει τα μεγάλα αυτά κενά.

Η Ρεάλ από την άλλη πέρα από το υψηλό ταλέντο της έχει και τεράστια δίψα για την κούπα. Τόσο για την Ρεάλ, όσο και για τον Ζοτς, η αυριανή θα είναι η δέκατη. Για αυτόν, δηλαδή, που θα χαμογελάσει στο τέλος.

ΤΣΣΚΑ και Ζαλγκίρις έμειναν με άδεια τα χέρια. Και πλέον είναι κάτι παραπάνω από απίθανο να μείνει ο Δημήτρης Ιτούδης στους Ρώσους. Με τεράστιο πάλι μπάτζετ, δεν τα κατάφερε. Και δεν αποκλείεται μάλιστα στην θέση του να πάει ο Σάρας, ο οποίος ό, τι είχε να δώσει στην Ζαλγκίρις, το έδωσε. Μοιάζει απίθανο να μπορέσει την ίδια χρονιά να κάνει τα ίδια πράγματα με μία ομάδα με ρηχό πορτοφόλι, όπως είναι οι Λιθουανοί.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags