Facebook Pixel Sportdog.gr | Αλαφούζος κύριοι! Κόντρα στο «κύμα» και με άνισο αγώνα να το φέρει στα… νερά του!
| 2018-05-20 09:10:00

Αλαφούζος κύριοι! Κόντρα στο «κύμα» και με άνισο αγώνα να το φέρει στα… νερά του!

Sportdog Team
Αλαφούζος κύριοι! Κόντρα στο «κύμα» και με άνισο αγώνα να το φέρει στα… νερά του!

Χωρίς «εμπράγματες» εγγυήσεις οι Ταϊλανδοί δεν είναι «ζεστοί»…

Ένας είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος, τούτη την περίοδο, του Γιάννη Αλαφούζου. Πώς θα διαχειρισθεί επικοινωνιακά το… ναυάγιο των διαπραγματεύσεών του, για μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στους Ταϊλανδούς ή τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Αν δεν το έχετε καταλάβει, συνεχίζει… ακάθεκτος ο Γιάννης Αλαφούζος στο τιμόνι του Παναθηναϊκού. Δεν πήγε με… δίμηνο συμβόλαιο δίπλα του ο Νίκος Νταμπίζας. Θα είναι ο ορισμός της επιπολαιότητας αν έχει κάνει κάτι τέτοιο.

Κάνω, λοιπόν, την εξής απλή υπόθεση εργασίας: Από πού αντλεί σιγουριά ο Νταμπίζας ότι θα είναι συμμέτοχος στην υλοποίηση του πρότζεκτ των Ταϊλανδών, αν αγοράσουν τις μετοχές του Αλαφούζου; Πιστεύει ότι θα τον επιβάλει στους νέους ιδιοκτήτες-λέμε τώρα…- ο νυν μεγαλομέτοχος;

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν υπέγραψε ο Νταμπίζας δίμηνη σύμβαση εργασίας με τον Αλαφούζο. Θα «τραβήξει» χρονικά η συνεργασία τους.

Θυμηθείτε, λοιπόν: Ο νέος τεχνικός διευθυντής θα κλείσει σύντομα όλα τα «εσωτερικά» μέτωπα. Τέτοια είναι η εντολή που πήρε από τον Αλαφούζο. Και θα πεισθώ ακόμη περισσότερο ότι ο mr ΣΚΑΪ θα τρέξει το «νέο» Παναθηναϊκό, αν μέχρι τις 15-20 Ιουνίου γίνουν και καλές μεταγραφές!

Έχει αυτή τη δυνατότητα η ΠΑΕ πριν επικυρωθούν «τελεσιδίκως» οι ποινές της για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο (-6 βαθμοί, απαγόρευση μεταγραφών κ.ο.κ.)

Διάγουμε της πιο κρίσιμες 30 μέρες του Γιάννη Αλαφούζου, καθώς είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσει να δώσει βιώσιμα χαρακτηριστικά στο νέο Παναθηναϊκό διαβημά του. Μέσα του, δείχνει ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του. Θα πάει κόντρα στο κύμα, δίνοντας υπεράνθρωπο αγώνα να το φέρει στα… νερά του.

Οι Ταϊλανδοί και ο Γιαννακόπουλος, που κόπτονται για τον Παναθηναϊκό, συναρτούν την εμπλοκή τους με τον Βοτανικό και άλλες μπίζνες με το Κράτος.

Εδώ ακριβώς είναι που καθίσταται καθοριστικός ο επικοινωνιακός παράγοντας. Θέλει η Κυβέρνηση να κάνει «δουλειές» μαζί τους, αλλά ποιος εγγυάται ότι θα γίνουν στον χρόνο που επιθυμούν οι επενδυτές; Και κυρίως, ποιες δεσμεύσεις θα είναι τόσο ισχυρές, ώστε ν’ αποκτήσουν οι επενδυτές τις μετοχές του Αλαφούζου, πριν έχουν κάτι χειροπιαστό για τις μπίζνες που πρωτίστως ενδιαφέρονται;

Εν προκειμένω, ούτε «πρωτόκολλα τιμής» ισχύουν, ούτε προφορικές διαβεβαιώσεις και δημόσιες δεσμεύσεις. Ο δε, χρόνος είναι αμείλικτος και ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να περιμένει. Κάπως έτσι, θα πάει το παιχνίδι τις επόμενες εβδομάδες. Ως εκ τούτου, Αλαφούζος, κύριοι! Και «γαία πυρί μειχθήτω»… Εκτός «απιθάνου» απροόπτου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags