Facebook Pixel Sportdog.gr | Άρθρο-παρέμβαση Αλέφαντου: «Μαρινάκη, αυτόν πάρε από τον ΠΑΟ - Γρήγορος, ελαφρύς, ακούραστος»!
| 2018-05-23 12:05:00

Άρθρο-παρέμβαση Αλέφαντου: «Μαρινάκη, αυτόν πάρε από τον ΠΑΟ - Γρήγορος, ελαφρύς, ακούραστος»!

του Νίκου Αλέφαντου
Άρθρο-παρέμβαση Αλέφαντου: «Μαρινάκη, αυτόν πάρε από τον ΠΑΟ - Γρήγορος, ελαφρύς, ακούραστος»!

Η «πρόταση» του κορυφαίου κόουτς στον πρόεδρο. Θα τον ακούσει;

Θα είμαι σύντομος σήμερα. Δε θέλω να λέω τα ίδια. Να γίνουν μεταγραφές πρώτα να τις σχολιάσω. Να αρχίσει και το Μουντιάλ να το σχολιάσω.

Όπως είπα την πολύ θετική μου ανάλυση για τη μεταγραφή του Χριστοδουλόπουλου, όπως είχα μιλήσει θετικά για Μάνο και Μασούρα από πολύ νωρίς πριν τους πάρει ο Ολυμπιακός, όπως έχω τρέλα για τον Μολέντο και τα έχω αναλύσει γι' αυτόν τον στόπερ ξανά και ξανά ότι θα είναι η πιο μεγάλη μεταγραφή.

Τώρα λοιπόν θα σχολιάσω κάτι καινούριο που μου ζητάει ο Σινάνογλου. Κουρμπέλης. Αν τον θέλω στον Ολυμπιακό. Κοστίζει. Αλλά ναι τον θέλω! Έχει βελτιωθεί πολύ, έκανε τη διαφορά στον Παναθηναϊκό, καλός κόφτης, μην το συζητάτε, γρήγορος, ακατάπαυστος.

Πόναγε πολύ ο Ολυμπιακός φέτος σε αυτή τη θέση. Με Ρομαό σε κακή κατάσταση και Ζιλέ και Ταχτσίδη, πολύ αργή ήταν η ομάδα εκεί. Είναι γρήγορος ο Κουρμπέλης, τον θέλω, ξέρει και μπαλίτσα, είναι ελαφρύς, είναι ακούραστος, και κόβει και δημιουργεί.

Είναι καλό χαφ που θα μας δώσει ταχύτητα, πρέπει να γίνει ο Ολυμπιακός πιο γρήγορος, καλά ξεκίνησε με Χριστοδουλόπουλο, το φωνάζω χρόνια μη φέρνετε αργούς παίκτες στον Ολυμπιακό. Αν πάρει μαζί με τον Χριστοδουλόπουλο, τον Μολέντο τον σκύλο στην άμυνα, τον Κουρμπέλη τον σκύλο στα χαφ, και έναν Βραζιλιάνο σέντερ φορ γρήγορο παικταρά, θα γίνει ο Ολυμπιακός εντελώς άλλη ομάδα. Βλέπουμε για τις άλλες θέσεις μετά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags