Facebook Pixel Διπλό «μπαμ» Γιαννακόπουλου για Ερασιτέχνη και ΠΑΕ - Σκάει νέα πρόταση πάνω από 35 εκατ. ευρώ!
| 2018-05-28 12:30:00

Διπλό «μπαμ» Γιαννακόπουλου για Ερασιτέχνη και ΠΑΕ - Σκάει νέα πρόταση πάνω από 35 εκατ. ευρώ!

του Κώστα Γκόντζου
Διπλό «μπαμ» Γιαννακόπουλου για Ερασιτέχνη και ΠΑΕ - Σκάει νέα πρόταση πάνω από 35 εκατ. ευρώ!

Έτοιμος να τινάξει την μπάνκα μέσα στην εβδομάδα, όλο το ρεπορτάζ.

Και ξαφνικά στον Παναθηναϊκό έχουν πάρει φωτιά οι εξελίξεις, με τα σενάρια να διαδέχονται το ένα το άλλο και να αλλάζουν κιόλας σχεδόν καθημερινά, ανάλογα με το πώς προχωράνε μια σειρά πράγματα.

Τη στιγμή λοιπόν που ο Παϊρότζ κλήθηκε εσπευσμένα στην Ελλάδα την περασμένη Δευτέρα το βράδυ και λίγη ώρα μετά που έγινε γνωστή η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Αλέξη Τσίπρα και την κατ' αρχήν συμφωνία τους για το πλάνο του ΟΑΚΑ, μια σειρά πράγματα δρομολογήθηκαν «μπροστά και πίσω» από τις κάμερες και τα πρωτοσέλιδα.

Ο Ταϊλανδός που παρ’ ότι είχε ραντεβού την Πέμπτη με τον Ζάχαβι και τον μάνατζερ Φάνη Κλωνόπουλο που εμφανίζεται σαν άμεσος συνεργάτης τους στην Ελλάδα, ήρθε άρον-άρον Τρίτη το πρωί, διέρρευσε ότι όλα πάνε καλά, ότι συμφωνεί για τον Νταμπίζα, ότι ρωτήθηκε για τον Δώνη και έδωσε και μια συνέντευξη στην οποία έγινε προσπάθεια να απαντηθούν μια σειρά ερωτήματα και απορίες που είχαν εμφανιστεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού όλο αυτό το διάστημα.

Το ωραίο είναι όμως, πως για... όλα -υποτίθεται- μίλησε ο Παϊρότζ, αλλά για δύο βασικά θέματα δεν τοποθετήθηκε και το ακόμα πιο εκπληκτικό είναι ότι… δεν ρωτήθηκε κιόλας για να τοποθετηθεί.

Το πρώτο είχε να κάνει με τη λογική απορία κάθε Παναθηναϊκού, το γιατί δηλαδή ένας όμιλος που ενδιαφέρεται να αγοράσει και να επενδύσει εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό δεν έκανε την κίνησή του… είκοσι μέρες νωρίτερα ώστε να προλάβει το… τετελεσμένο των -6 βαθμών και των περιορισμών στις μεταγραφικές κινήσεις;

Αυτό μάλλον ποτέ δεν θα το μάθουμε, όπως κατά δεύτερον δεν θα μάθουμε και τα συγκεκριμένα νούμερα με τα οποία σκοπεύει να κινηθεί η… PAN ASIA αν τελικά όλα πάνε καλά και επιτευχθεί το ντιλ με τον Αλαφούζο.

Κι ενώ αυτά γινόντουσαν -σε επικοινωνιακό αποκλειστικά φόντο- με τον Παϊρότζ, την ίδια ώρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δούλευε πυρετωδώς την επόμενη κίνησή του, σε σχέση με την πρόθεσή του να μπει με τους συνεταίρους του στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζει όλες αυτές τις μέρες, ένα εντυπωσιακό διπλό χτύπημα με το οποίο θα επιστρέψει στη διεκδίκηση της ανάληψης της ευθύνης συνολικά για όλο τον Παναθηναϊκό και σε όλα τα αθλήματα.

Το πρώτο έχει να κάνει με τον Ερασιτέχνη, κάτι το οποίο είναι ήδη γνωστό, έχουν προκηρυχθεί οι εκλογές και ο Γιαννακόπουλος θα κατέβει επικεφαλής ψηφοδελτίου για να διεκδικήσει την προεδρία και τον έλεγχο του Ερασιτέχνη. Κάτι που πρακτικά σημαίνει, πως θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο τόσο για τη χρήση του σήματος τους Παναθηναϊκού, όσο και για το γηπεδικό.

Ταυτόχρονα, όμως, ετοιμάζει κα μία επί πλέον κίνηση, η οποία θα προκαλέσει τεράστιες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Με όπλο το «0,6» που συμφώνησε σαν συντελεστή για το πλάνο στο ΟΑΚΑ με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει επιδοθεί τις τελευταίες μέρες σε μια πυρετώδη προσπάθεια να πείσει τους εταίρους του στο συγκεκριμένο πρότζεκτ να κινηθούν ΤΩΡΑ για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Με το επιχείρημα ότι όλο το πρότζεκτ θα προχωρήσει πολύ πιο γρήγορα και αποφασιστικά, αν είναι τελεσίδικα μέσα σ’ αυτό και ο Παναθηναϊκός, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει βρεθεί πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει το «οκ» των εταίρων του για να γίνει ΤΩΡΑ η κίνηση για την αγορά της ΠΑΕ.

Οι πληροφορίες λένε μάλιστα, πως αν ευοδωθεί τελικά άμεσα η προσπάθειά του, τότε από μέρα σε μέρα και ίσως ακόμα και μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα κάνει την απόπειρά του προς τον Γιάννη Αλαφούζο για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ. Μια απόπειρα, που όπως επιμένουν οι ίδιες πληροφορίες, μπορεί να αγγίξει και να ξεπεράσει τα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Εν αναμονή, λοιπόν, των εξελίξεων, όλος ο Παναθηναϊκός «έχει πάρει φωτιά» αυτόν τον καιρό, καθώς βρίσκεται μπροστά σε πρωτοβουλίες και εξελίξεις που θα σηματοδοτήσουν μια και καλή το παρόν, το μέλλον του και γενικότερα την ύπαρξη του ιστορικού συλλόγου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags