Facebook Pixel «Έρχεται» ο Μπλατ στον Ολυμπιακό και φέρνει παικταράδες
| 2018-06-20 14:25:00

«Έρχεται» ο Μπλατ και φέρνει παικταράδες - Υποψήφια τρία ονόματα-φωτιά - Θα ξεφύγει ο Ολυμπιακός

του Pick n' Scroll
«Έρχεται» ο Μπλατ και φέρνει παικταράδες - Υποψήφια τρία ονόματα-φωτιά - Θα ξεφύγει ο Ολυμπιακός

Τα μεγάλα «δώρα» των Αγγελόπουλων στον νέο προπονητή!

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει για τα καλά να σκέφτεται την επόμενη μέρα και πρώτο του μέλημα δεν είναι άλλο από την εύρεση προπονητή. Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Γιάννη Σφαιρόπουλου; Επιλογές πολλές δεν υπάρχουν, επιλογές που να καλύπτουν το μέγεθος των Πειραιωτών. Στις λίγες είναι σίγουρα ο Ντέιβιντ Μπλατ

Ο προπονητής της Νταρουσάφακα και παλιότερα των Κλίβελαντ Καβαλίερς είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού, αλλά δεν είναι και εύκολη περίπτωση.

Είναι προπονητής με μεγάλο κασέ, που θέλει και ανάλογο μπάτζετ. Ο Ολυμπιακός, όμως, το παλεύει, ποντάροντας στο ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν έχει, πλέον, πολλές επιλογές, αφού ο Πάμπλο Λάσο μένει στη Ρεάλ, ο Δημήτρης Ιτούδης στην ΤΣΣΚΑ, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Φενέρ και πάει λέγοντας. Και συν τοις άλλοις και η επιστροφή στο ΝΒΑ δεν είναι εύκολη, αφού η μία θέση μετά την άλλη κλείνουν. 

Οι αφοί Αγγελόπουλοι είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Αμερικανοϊσραηλινό προπονητή, ελπίζοντας ότι θα τα καταφέρουν. Αν ο Ντέιβιντ Μπλατ πάρει τον δρόμο για τον Πειραιά, τότε σίγουρα θα κοιτάξει να φέρει μαζί του και 2-3 μεγάλα ονόματα. Από τα πολλά που κυκλοφορούν ελεύθερα στην αγορά. Οπως του Τρέι Τόμπκινς της Ρεάλ, του Άντριου Γκάουντλοκ της Αρμάνι, του Νόρις Κόουλ της Μακάμπι. 

Αν δεν μπορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» να φέρουν για δεύτερη φορά στην Ελλάδα τον Ντέιβιντ Μπλατ (είχε δουλέψει παλιότερα στον Αρη), τότε θα ενεργοποιήσουν μία από τις επόμενες επιλογές τους, στη κορυφή των οποίων είναι ο Αντρέα Τρινκιέρι. Γενικά δεν υπάρχουν μεγάλα ονόματα προπονητών και υπό αυτή την έννοια ο Παναθηναϊκός είναι ήρεμος, από την στιγμή, που έχει τον Τσάβι Πασκουάλ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags