Facebook Pixel Σενάριο-εφιάλτης για Ολυμπιακό και σκέψη-βόμβα των Αγγελόπουλων
| 2018-06-21 15:45:00

Σενάριο-εφιάλτης για Ολυμπιακό και σκέψη-βόμβα των Αγγελόπουλων - Τι σκέφτεται ο Μαρινάκης;

του Pick n' Scroll
Σενάριο-εφιάλτης για Ολυμπιακό και σκέψη-βόμβα των Αγγελόπουλων - Τι σκέφτεται ο Μαρινάκης;

Έρχονται καυτές εξελίξεις; Πώς θα το πάρει ο κόσμος που ήδη βράζει;

Ο Ολυμπιακός είναι ένα τεράστιο σωματείο. Είναι μία ομάδα που ό,τι και να γίνεται μεγαλώνει πολύ. Η νίκη γίνεται θρίαμβος και η ήττα καταστροφή. Οι αφοί Αγγελόπουλοι στα περίπου 13 χρόνια που βρίσκονται στην ΚΑΕ έχουν κάνει μεγάλα πράγματα. Αν δεν ήταν αυτοί, το πιο πιθανό θα ήταν η ομάδα του Πειραιά να βολόδερνε.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, από πού την πήραν. Ο Ολυμπιακός, πριν από τους Αγγελόπουλους, έπαιζε στον Κορυδαλλό, ενώ όταν άρχισαν να μπαίνουν βρισκόταν στο άδειο ΣΕΦ και με παίκτες που σήμερα θα τους απαγορευόταν μέχρι και τη λέξη Ολυμπιακός να πουν. Οπως ο ευτραφής Γκούλιας, ο Αμερικάνος Νόρντγκααρντ και ο Βόσνιος Οβτσινα

Το ότι τα δύο αδέρφια έχουν κάνει τεράστια πράγματα, δεν σημαίνει ότι είναι στο απυρόβλητο. Οι σκληροπυρηνικοί φίλοι της ομάδας τους ασκούν δριμεία κριτική, κάτι που έγινε και μετά την νέα απώλεια του τίτλου. Αυτό που δεν τους συγχωρούν, δεν είναι τόσο το αγωνιστικό, όσο ότι υπολείπονται του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην διαχείριση των πραγμάτων έξω από το παρκέ:

«Τους κάνει ό,τι θέλει. Πρέπει να αλλάξουν τακτική. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση», λένε μέσες άκρες οι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι, βέβαια, αναγνωρίζουν την αξία των Αγγελόπουλων και τους τιμούν. Σε αυτό το κομμάτι, όμως, τους κατηγορούν και με το παραπάνω.

Ενόψει της επόμενης χρονιάς, όμως, άλλο είναι το θέμα. Πολλά ακούγονται για το μπάτζετ και αυτό προέρχεται από τη διαμάχη που έχουν με τον πατέρα τους για θέματα περιουσίας.

Επισήμως δεν έχει αναφερθεί κάτι, αλλά λέγεται έντονα ότι τα χρήματα που θα πέσουν την νέα σεζόν θα είναι αρκετά λιγότερα σε σχέση με φέτος, καθώς και σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Κάπου εδώ «κόλλησε» και το σενάριο για εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΚΑΕ. Να είναι, δηλαδή, κάτι σαν συμπαίκτης. Και η αρχική αναφορά ήταν για τον Μιλτιάδη Μαρινάκη, τον γιο του αφεντικού της ΠΑΕ. Πλέον, όμως, δεν ισχύει τίποτα, μετά την χθεσινή τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο τελευταίος είπε ότι «με αφορμή λοιπόν την παραφιλολογία των ημερών, θέλω να ξεκαθαρίσω στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ότι ούτε εγώ ούτε κανένα μέλος της οικογένειάς μου έχουμε πρόθεση διοικητικής εμπλοκής με την ομάδα μπάσκετ».


Ο μπασκετικός Ολυμπιακός προχωράει, λοιπόν, ως έχει συν την πολύτιμη συνδρομή της στοιχηματικής εταιρείας bwin, με την οποία συμφώνησε. Είναι μία πάρα πολύ καλή συμφωνία, που θα δώσει στους Πειραιώτες περίπου 11 εκατ. ευρώ για 5 χρόνια. Σε σχέση με αυτά, που έπαιρναν έως τώρα, είναι 1 εκατ. ευρώ παραπάνω ετησίως. Κάθε άλλο παρά άσχημα είναι. Ειδικά σε τέτοιες εποχές. 

Επαναλαμβάνουμε, ωστόσο, ότι ακούγεται έντονα ότι το μπάτζετ θα είναι μικρό φέτος και αν ισχύει κάτι τέτοιο, μένει να δούμε πώς θα χωρέσουν Πρίντεζης, Μάντζαρης, Σπανούλης, Παπαπέτρου και Παπανικολάου αν μείνουν, αλλά και οι ξένοι που θα αποκτηθούν. 

Είναι ένα θέμα που υπάρχει μεγάλη αγωνία πώς θα λυθεί και αγωνία υπάρχει όχι μόνο από τον κόσμο του Ολυμπιακού
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags