Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη-βόμβα από Γκόντζο: «Ο Τσίπρας "δίνει" τον Παναθηναϊκό στον Γιαννακόπουλο»
| 2018-06-24 23:37:00

Αποκάλυψη-βόμβα από Γκόντζο: «Ο Τσίπρας "δίνει" τον Παναθηναϊκό στον Γιαννακόπουλο»

του Κώστα Γκόντζου
Αποκάλυψη-βόμβα από Γκόντζο: «Ο Τσίπρας "δίνει" τον Παναθηναϊκό στον Γιαννακόπουλο»

«Έτοιμο το πλάνο για το Athens Alive, αν πέσουν οι υπογραφές...».

Φίλος αναγνωστής του sportdog.gr ρώτησε τον Κώστα Γκόντζο ποιες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά το πρότζεκτ του Athens Alive.

Ο κορυφαίος ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού απάντησε, κάνοντας την αποκάλυψη πως μόλις η κυβέρνηση δώσει την επίσημη έγκρισή της για την επένδυση στο ΟΑΚΑ, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για να κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρόταση εισόδου στην ΠΑΕ.

Αναλυτικά η απάντηση του Κώστα Γκόντζου:

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, λύση στην οποία δεν εμπεριέχεται το όνομα «Γιαννακόπουλος» δεν πρόκειται να υπάρξει και τέλος πάντων έστω, να είναι σοβαρή αν υπάρξει. Με βάση τα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Οπότε αντικειμενικά το θέμα με τις εξελίξεις στην αντίστοιχη πρωτοβουλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του  Athens Alive έχει πάντα ενδιαφέρον.

Τα πράγμα λοιπόν σε σχέση με αυτό έχουν ως εξής:

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος περιμένει πάντα να δώσει το οκ η κυβέρνηση με πειστικό τρόπο και στους ξένους εταίρους του, ώστε να μπορεί στη συνέχεια να τους πείσει να κάνουν από τώρα μια στοιχειωδώς καλή και ικανοποιητική για τον Παναθηναϊκό κίνηση, από πλευράς χρημάτων ώστε να δοθεί και οριστική ανάσα στον σύλλογο και να δρομολογηθεί η οριστική λύση στο αδιέξοδο.

Είναι προφανές ότι το συγκεκριμένο θέμα πήγε καμιά δεκαριά μέρες πίσω λόγω των γεγονότων που υπήρξαν στον μπασκετικό Παναθηναϊκό αλλά κυρίως και στην οικογένεια Γιαννακόπουλου με την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, αλλά το πρότζεκτ είναι πάντα ζεστό και έτοιμο να ξεκινήσει μόλις πάρει το πράσινο φως από την κυβέρνηση ΚΑΙ με υπογραφές.


*Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου στον Κώστα Γκόντζο στο [email protected], ή στο προφίλ του sportdog.gr στο facebook (https://www.facebook.com/sportdog/).  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags