Facebook Pixel Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για τον Πιέρ Τζάκσον!
| 2018-06-25 18:46:00

Σούπερ γκαρντ για ΠΑΟ και Ολυμπιακό, θα γίνει... πόλεμος; - Τι παίζει με Καλάθη, Μαυροκεφαλίδη, Ζήση

του Pick n' Scroll
Σούπερ γκαρντ για ΠΑΟ και Ολυμπιακό, θα γίνει... πόλεμος; - Τι παίζει με Καλάθη, Μαυροκεφαλίδη, Ζήση

Φωτιά έχει πάρει η ονοματολογία για τους δύο αιωνίους.

Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός, ξεκίνησαν πολύ γρήγορα το χτίσιμο του ρόστερ για την επόμενη σεζόν. Φαίνεται αυτό ξεκάθαρα πάνω από όλα με τις υποθέσεις του Νικ Καλάθη και του Ντέιβιντ Μπλατ. 

Οι δύο «αιώνιοι» απέτυχαν στην Ευρωλίγκα και θέλουν να κάνουν κινήσεις τέτοιες, που να τους αυξήσουν τις ελπίδες, ώστε του χρόνου, τουλάχιστον να βρεθούν στο φάιναλ-φορ.

Ο Ολυμπιακός θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα το καθεστώς με τους Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου, ο Παναθηναϊκός ήδη κράτησε τον Μάρκους Ντένμον, είναι πιθανό να κάνει το ίδιο με τον Άντριαν Πέιν, ενώ από την άλλη έδιωξε τον Κένι Γκάμπριελ.

Το πλέον σίγουρο είναι ότι αμφότεροι θα κινηθούν για γκαρντ και ήδη τους έχει προταθεί ο Πιέρ Τζάκσον, ο οποίος τη χρονιά που ολοκληρώθηκε έπαιξε στη Μακάμπι.

Ο 26χρονος έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις με τους Ισραηλινούς και στο τέλος πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι πολύ πιο ώριμος πλέον, πολύ πιο έτοιμος σε σχέση με εκείνο που είχε δείξει την πρώτη φορά που ήρθε στην Ευρώπη, το 2014, στη Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πριν από τη Μακάμπι ο Πιερ Τζάκσον έπαιξε στο ΝΒΑ με τους Ντάλας Μάβερικς, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Τσεντεβίτα.

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και για κάποιους Ελληνες παίκτες. Η εφημερίδα «ΦΩΣ» ανέφερε τα ονόματα του Χρήστου Σαλούστρου και του Λευτέρη Μποχωρίδη, δεν αποκλείεται να πάει και σε κάποια πιο έμπειρη επιλογή με τις περιπτώσεις του Λουκά Μαυροκεφαλίδη και του Νίκου Ζήση να μην είναι αδιάφορες. Για όλα, πάντως, θα αποφασίσει ο νέος προπονητής.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θέλει από Ελληνες τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Αν κρατήσει, πάντως, τον Νικ Καλάθη (που είναι και το πιο πιθανό), τότε τα πράγματα για τον Tσάβι Πασκουάλ θα γίνουν πιο εύκολα. 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags