Facebook Pixel Παίρνει «σκούπα» ο Μπλατ - «Τελειώνει» κορυφαίο του Ολυμπιακού
| 2018-06-27 09:10:00

Παίρνει «σκούπα» ο Μπλατ - «Τελειώνει» ακόμα και κορυφαίο του Ολυμπιακού - Ποιους θέλει να φέρει

του Pick n' Scroll
Παίρνει «σκούπα» ο Μπλατ - «Τελειώνει» ακόμα και κορυφαίο του Ολυμπιακού - Ποιους θέλει να φέρει

Tα αλλάζει όλα ο Αμερικανός κόουτς, «τρέμουν» οι πάντες στο λιμάνι.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα είναι εκείνος που θα καθοδηγεί από δω και πέρα τον Ολυμπιακό και βασικότερή του δουλειά δεν είναι άλλη από το χτίσιμο του ρόστερ.

Με τους Ελληνες, που είναι ελεύθεροι, θα φανεί τι θα γίνει στις διαπραγματεύσεις που θα διεξαχθούν τις επόμενες μέρες. Οσον αφορά στους ξένους, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει συμβόλαιο και μπορεί να φύγει μόνο για τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Από τους υπόλοιπους μη Ελληνες, εκείνος που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ήταν ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Οι Πειραιώτες έχουν δικαίωμα να τον κρατήσουν και την επόμενη σεζόν, αλλά κάτι τέτοιο πλέον -μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ντέιβιντ Μπλατ- μόνο σίγουρο δεν είναι.

Κι αυτό γιατί, όπως έχει δείξει ο πρώην προπονητής των Κλίβελαντ Καβαλίερς, θέλει πολύ να δουλεύει με Αμερικάνους παίκτες. Με συμπατριώτες του, δηλαδή. Το είδαμε αυτό και στη Μακάμπι και πιο πρόσφατα στην Νταρουσάφακα

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θέλει αθλητικούς παίκτες, θέλει αθλητές που να μπορούν να υπηρετούν με όσο μεγαλύτερη συνέπεια τον σύγχρονο τρόπο παιχνιδιού και έτσι είναι πιθανό να μην προτιμήσει τον Λετονό γκαρντ, ο οποίος τη χρονιά που ολοκληρώθηκε προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις και βοήθησε την ομάδα του Πειραιά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την τελευταία σεζόν στην Νταρουσάφακα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού στηρίχτηκε στους 7 ξένους, στον πρώην του ΝΒΑ, Φουρκάν Αλντεμίρ (Τούρκο) και στον επίσης Τούρκο, Οκμπέν Ουλουμπάι. Οι υπόλοιποι παίκτες του ρόστερ (όλοι Τούρκοι) ήταν σχεδόν διακοσμητικοί. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags