Facebook Pixel Περπέρογλου ή Βεζένκοφ για αντι-Παπαπέτρου - «Τρέμουν» Σπανούλης-Μάντζαρης
| 2018-07-09 15:15:00

«Ξύλο» δύο Έλληνες για αντι-Παπαπέτρου - Όλα τούμπα ο Μπλατ, «τρέμουν» Σπανούλης-Μάντζαρης

του Pick n' Scroll
«Ξύλο» δύο Έλληνες για αντι-Παπαπέτρου - Όλα τούμπα ο Μπλατ, «τρέμουν» Σπανούλης-Μάντζαρης

Ποιοι «πλακώνονται» για το «3», «ύποπτος» χαμός στον «άσσο».

Ο Ολυμπιακός έχασε τελικά τον Ιωάννη Παπαπέτρου, κάτι που γνωστοποιήθηκε χθες το βράδυ. Αμέσως, χωρίς να χάνει χρόνο, ο Ντέιβιντ Μπλατ κίνησε το plan b και στο στόχαστρό του είναι, όπως είχαμε γράψει πριν από μερικές μέρες, ο Στράτος Περπέρογλου.

Δεν είναι, όμως, η μοναδική ελληνική λύση, που σκέφτεται ο προπονητής των Πειραιωτών, αφού στο στόχαστρό του είναι και ο Βούλγαρος, Αλέξανδρος Βεζένκοφ (έχει και ελληνικό διαβατήριο).

Το θέμα είναι τι ακριβώς θα κάνει στην περιφέρεια ο Nτέιβιντ Μπλατ, αφού οι πληροφορίες λένε ότι θέλει δύο Αμερικάνους πλέι-μέικερ. Τον έναν τον έχει βρει ήδη και είναι ο Γουίλιαμς-Γκος. Για τον άλλον γράφτηκε πιο πριν το όνομα του Πιέρια Χένρι, που φέτος έκανε εξαιρετική χρονιά στην Τουρκία με την Τόφας.
Τον συγκεκριμένο τον είχε φέτος στα πόδια του ο προπονητής του Ολυμπιακού, από την στιγμή που έπαιζαν στο ίδιο πρωτάθλημα. Αρα τον ξέρει απ' έξω κι ανακατωτά.

Μπορεί, πάντως, ο Ντέιβιντ Μπλατ να πάει σε δύο πλάγιους παίκτες, να πάρει, δηλαδή, τον Στράτο Περπέρογλου και π.χ. τον Άλεξ Τουπάν της Ζαλγκίρις. Αλλά το σχήμα με τους δύο Αμερικάνους πλέι-μέικερ είναι το επικρατέστερο, αφού ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής θεωρεί ότι όλα περνάνε από τους χειριστές της μπάλας. Από αυτούς που κάνουν παιχνίδι. Και συν τοις άλλοις, θέλει ο Ολυμπιακός να παίξει πολύ γρήγορα, οπότε κάτι τέτοιο ευνοείται με πλέι-μέικερ δύο Αμερικάνους και όχι τόσο με τον Βασίλη Σπανούλη και τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, πέρα από τον Πιέρια Χένρι, έχει στο μυαλό του και την περίπτωση του Πέιτον Σίβα, ο οποίος ήταν εξαιρετικός φέτος με τη φανέλα της Αλμπα.Το πλέον σίγουρο είναι ότι μέσα στην εβδομάδα ο Ολυμπιακός θα έχει κάνει τουλάχιστον μία μεταγραφή... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags