Facebook Pixel Νέες βόμβες Γιαννακόπουλου - Μεταγραφάρα από NBA στο «4» για Παναθηναϊκό
Μπάσκετ
NBA
| 2018-07-11 16:05:00

Νέες βόμβες Δημήτρη - Μεταγραφάρα από NBA στο «4» - Τι παίζει με Λοτζέσκι και το... παιδί του Μπλατ

του Pick n' Scroll
Νέες βόμβες Δημήτρη - Μεταγραφάρα από NBA στο «4» - Τι παίζει με Λοτζέσκι και το... παιδί του Μπλατ

Ηχηρές και οι τελευταίες πινελιές, πώς κλείνει το ρόστερ του ΠΑΟ.

Ο Παναθηναϊκός πάει με μεθοδικά βήματα για το κλείσιμο του ρόστερ του. Χθες ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ πριν από λίγο ο εορτάζων σήμερα Νίκος Παππάς γνωστοποίησε ότι θα συνεχίσει για πολλά ακόμη χρόνια στο «τριφύλλι».

Πλέον, μένουν δύο κινήσεις, ώστε ο Τσάβι Πασκουάλ να έχει μορφοποιημένο το έμψυχο δυναμικό για τη νέα χρονιά.

Ο κόσμος της ομάδας ήθελε εδώ και τώρα τον Πέτερι Κόπονεν, αλλά ο Φινλανδός θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ο Παναθηναϊκός θέλει ένα «2-3άρι» με καλό σουτ και ίσως αυτός να είναι ο... Ματ Λοτζέσκι.

Για επικοινωνιακούς, όμως, λόγους κυρίως, οι πρωταθλητές Ελλάδας ψάχνουν ένα πιο δυνατό όνομα. Είτε από την Ευρωλίγκα, είτε από το ΝΒΑ. Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν. Πρόκειται για τον Καναδό γκαρντ με την Ελληνίδα μητέρα, που πριν από μερικές μέρες πήρε ελληνικό διαβατήριο. Ο συγκεκριμένος παίκτης έπαιξε πέρυσι στο ΝΒΑ, το ίδιο προσπαθεί να πετύχει και φέτος.

Εκεί που θα γίνει μία μικρή υπέρβαση είναι στο κομμάτι της θέσης «4». Ο Παναθηναϊκός δε βιάζεται και θα αποφασίσει μετά τις 20 του Ιούλη γιατί περιμένει κάτι μεγάλο. Στο Λας Βέγκας είναι ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, ο οποίος σκανάρει διάφορες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Οι «πράσινοι» θέλουν παίκτη με ευρωπαϊκή εμπειρία, εκτός αν τους γυαλίσει κάτι εξαιρετικό, οπότε εκεί θα παραβούν την αρχική τους επιθυμία. Είχαν ρίξει κλεφτές ματιές στον Στάντον Κιντ, που είχε στην Νταρουσάφακα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά ο Αμερικάνος πάουερ-φόργουορντ υπέγραψε στο ΝΒΑ και τους Γιούτα Τζαζ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags