Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι λείπει από τον «νέο Ολυμπιακό», αυτόν θέλει ο Μπλατ – Ιδού η μεγάλη κίνηση των Αγγελόπουλων
| 2018-07-24 17:53:00

Τι λείπει από τον «νέο Ολυμπιακό», αυτόν θέλει ο Μπλατ – Ιδού η μεγάλη κίνηση των Αγγελόπουλων

του Pick n' Scroll
Τι λείπει από τον «νέο Ολυμπιακό», αυτόν θέλει ο Μπλατ – Ιδού η μεγάλη κίνηση των Αγγελόπουλων

Θα κάνει άλλη μεταγραφή και σε ποια θέση;

Ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές του. 'Η μήπως δεν ισχύει αυτό; Μόνο ο χρόνος θα απαντήσει σε κάτι τέτοιο. Η πραγματικότητα αναφέρει ότι έτσι, όπως έχει φτιαχτεί το ρόστερ, κάτι λείπει. Πράγμα, που παραδέχονται πολλοί φίλοι των Πειραιωτών.

Και εκείνο, που λείπει περισσότερο είναι η αθλητικότητα στη φροντ-λάιν. Εκεί, όπου υπάρχουν ο Βεζένκοφ, ο Πρίντεζης, ο Αγραβάνης, ο Μιλουτίνοφ, ο ΛεΝτέι και ο Μπόγρης. 

Στη περιφέρεια η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη και ειδικά στις «πλάγιες» θέσεις. Με τους Παπανικολάου, Τίμα και Τουπάν να συνθέτουν μία σούπερ τριάδα. Στα γκαρντ Σπανούλης, Στρέλνιεκς, Ουίλιαμς-Γκος και Μάντζαρης φαίνονται ικανοί να βγάλουν εις πέρας το φορτίο, που έχουν να κουβαλήσουν.

Ξένο παίκτη και να θέλει ο Ολυμπιακός να πάρει για τις εγχώριες διοργανώσεις, δεν μπορεί, γιατί έχει καλύψει τις θέσεις. Μπορεί, όμως, να πάρει για την Ευρωλίγκα. Να έχει έβδομο ξένο και αν θέλει να τον χρησιμοποιεί και σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Μπορεί να υπάρξει, όμως, όταν αρχίσει η προετοιμασία και ο Ντέιβιντ Μπλατ ξεκινάει να βγάζει τα πρώτα του συμπεράσματα. 

Στον Ολυμπιακό, πάντως, διοίκηση και κόσμος ποντάρουν πολλά στον Αμερικανοϊσραηλινό προπονητή. Αυτόν θεωρούν την καλύτερη μεταγραφή και όχι κάποιον παίκτη. Δεν έχουν άδικο, γιατί οι πράξεις του Μπλατ έχουν «μιλήσει» όλα τα χρόνια, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι ήταν προπονητής στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ήταν προπονητής του ΛεΜπρον Τζέιμς. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags