Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι φτιάχνουν ομαδάρα Πασκουάλ-Γιαννακόπουλος - Ο ΝΒΑερ και το πιο περιζήτητο 4αρι της Euroleague!
| 2018-07-26 17:46:00

Έτσι φτιάχνουν ομαδάρα Πασκουάλ-Γιαννακόπουλος - Ο ΝΒΑερ και το πιο περιζήτητο 4αρι της Euroleague!

του Pick n' Scroll
Έτσι φτιάχνουν ομαδάρα Πασκουάλ-Γιαννακόπουλος - Ο ΝΒΑερ και το πιο περιζήτητο 4αρι της Euroleague!

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Sportod.gr – Πόσα δίνουν οι πράσινοι;

Σε μία μεταγραφική περίοδο όλα είναι πιθανά και αυτό το είδαμε για μία ακόμη φορά. Το είδαμε στη περίπτωση του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε ανανεώσει πριν από μερικές μέρες τη συνεργασία του με τον Μάρκους Ντένμον, αλλά χθες τα δεδομένα άλλαξαν.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας άνοιξαν την πόρτα στον Αμερικάνο γκαρντ και αυτός πήρε τις βαλίτσες του και πήγε στην Κίνα για συμβόλαιο, που αγγίζει το 1.2 εκ. δολλάρια ετησίως. 

Ετσι, ο Παναθηναϊκός γλίτωσε τα χρήματα που ήταν να δώσει στον Ντένμον, προτίθεται να κρατήσει με μικρό συμβόλαιο τον Ματ Λοτζέσκι, και παράλληλα του περισσεύει ένα σημαντικό ποσό για να πάρει ένα «4άρι» βαρβάτο. Πριν από την ιστορία με τον Ντένμον, οι  «πράσινοι» θα έδιναν για το «4άρι» το πολύ 300.000 δολλάρια.

Το ποσό, όμως, τώρα ανεβαίνει και έτσι υπάρχει η δυνατότητα να αποκτηθεί ένας παίκτης σαν τον Οκάρο Ουάιτ. Ο τελευταίος είναι ο μεγάλος στόχος, αλλά η περίπτωσή του θα ξεκαθαρίσει στις 5 Αυγούστου. Τότε θα αποφασίσουν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς αν θα τον κρατήσουν. 

Ο Παναθηναϊκός έχει εναλλακτικές λύσεις και από την Ευρώπη και από το ΝΒΑ. Από την Ευρώπη μπορεί να μείνει ελεύθερος ο Ντέρικ Μπράουν, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έπαιζε στην Εφές. Ενας σπουδαίος παίκτης με τρομερά αθλητικά προσόντα. Στο ΝΒΑ από τη άλλη υπάρχουν κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως ο Κουίνσι Εϊσι, ο οποίος αγωνίστηκε την προηγούμενη χρονιά στους Νετς, ενώ έχει περάσει και από Ράπτορς, Κινγκς, Νικς και Μάβερικς.

Ο Μπράουν προέρχεται από μία καλή σεζόν με μέσο όρο 7.2 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ, ενώ δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αφού συγκαταλέγεται στα κορυφαία τεσσάρια της Ευρώπης. Ο Έισι από την πλευρά του την περυσινή σεζόν κατέγραψε 70 συμμετοχές με τη φανέλα των Νετς, μετρώντας 5.9 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 0.4 τάπες και 0.5 κλεψίματα ανα αγώνα.

Γενικά και από την στιγμή, που ο Παναθηναϊκός έχει πλέον περισσότερα χρήματα, η προσπάθειά του για το «4άρι» γίνεται ευκολότερη. Και αν αποκτηθεί ο παίκτης, που ονειρεύεται ο Πασκουάλ, το «τριφύλλι» θα έχει ένα άρτιο ρόστερ, ικανό για όλα, και με λύσεις, ειδικά στην θέση «5», από τις καλύτερες στην Ευρώπη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags