Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Τσάβι Πασκουάλ θέλουν να δουν το Τριφύλλι ψηλά!
| 2018-07-28 15:00:00

Γι’ αυτό πήρε ΝτεΣόν - Με αυτόν θα τρελάνει το ΟΑΚΑ ο Πασκουάλ - Μπαμ από Δημήτρη αν…

του Pick n' Scroll
Γι’ αυτό πήρε ΝτεΣόν - Με αυτόν θα τρελάνει το ΟΑΚΑ ο Πασκουάλ - Μπαμ από Δημήτρη αν…

Τι ετοιμάζει ο Καταλανός και η επόμενη μεταγραφή.
 

Οπως αναφέραμε τις προηγούμενες μέρες, ο ΝτεΣόν Τόμας είχε μεγάλη τύχη να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού. Κατάσταση, που έγινε πραγματικότητα με τον πρώην παίκτη της Μακάμπι να έρχεται να πάρει την θέση του Κρις Σίνγκλετον, που πήγε στην Μπαρτσελόνα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ πήγε τελικά στην λύση του Τόμας, γιατί πάνω από όλα τον ξέρει άριστα, αφού συνεργάστηκαν μία χρονιά στην Μπαρτσελόνα. Το εξαιρετικό τρίποντο του Αμερικάνου έπαιξε επίσης μεγάλο ρόλο, ώστε ο προπονητής του Παναθηναϊκού να δώσει το ΟΚ για τη πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής.

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» ήθελε ένα μεγαλύτερο όνομα, όπως του Ράντολφ και του Ντέρικ Μπράουν, αλλά δεν γινόταν. Ο Παναθηναϊκός ήδη είχε ξεπεράσει τον αρχικό του προϋπολογισμό.

Γενικά, πάντως, οι φίλοι των «πρασίνων» είναι ευχαριστημένοι από τις κινήσεις, που έχουν γίνει, και ειδικά στην θέση «5», όπου υπάρχουν Παπαγιάννης, Λάσμε, Γκιστ και Βουγιούκας. Αν κάτι ήθελαν καλύτερο, δεν ήταν τόσο στην θέση «4», όσο στην θέση «1». Στον παίκτη, δηλαδή, πίσω από τον Νικ Καλάθη. Και αυτό, γιατί ο Λεκαβίτσιους δεν τους γέμισε το μάτι την περυσινή, πρώτη του χρονιά στο ΟΑΚΑ. Ο Πασκουάλ, όμως, πιστεύει πολύ τον Λιθουανό πλέι-μέικερ και θεωρεί ότι θα δούμε...άλλον παίκτη τη χρονιά, που μας έρχεται.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός έδειξε φέτος με έμφαση ότι το τέλος είναι εκείνο, που μετράει, παίρνοντας μεσούσης της σεζόν τον Τζέιμς και τον Πέιν. Αν, δηλαδή, δεν του πάει κάτι καλά στην αρχή, θα πάει να το διορθώσει, ευελπιστώντας σε όσο το δυνατόν καλύτερο φινάλε της χρονιάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags