Facebook Pixel Απόφαση Πασκουάλ: Φεύγει δανεικός στο Λαύριο ο Χαραλαμπόπουλος!
| 2018-07-30 17:11:00

Κίνηση έκπληξη από Πασκουάλ – Την πόρτα της εξόδου σε Έλληνα άσο – Τον κρατάνε λόγω… Σπανούλη!

του Pick n' Scroll
Κίνηση έκπληξη από Πασκουάλ – Την πόρτα της εξόδου σε Έλληνα άσο – Τον κρατάνε λόγω… Σπανούλη!

Απόφαση που θα σηκώσει συζητήσεις και η... έξτρα μεταγραφή.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις κινήσεις του με την απόκτηση του ΝτεΣόν Τόμας και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ματ Λοτζέσκι. Πλέον έχει τους εξής 14 παίκτες ο Τσάβι Πασκουάλ: Καλάθη, Λεκαβίτσιους, Καλαϊτζάκη, Παππά, Λάνγκφορντ, Λοτζέσκι, Παπαπέτρου, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Τόμας, Παπαγιάννη, Γκιστ, Λάσμε και Βουγιούκα.

Ενα πλήρες ρόστερ, δηλαδή, που πλέον αν θα αλλάξει, αυτό θα γίνει μετά τον Γενάρη. Οπως και φέτος, οπότε οι «πράσινοι» πήραν τον Μάικ Τζέιμς και τον Αντριαν Πέιν.

Στο αγωνιστικό σχήμα δεν περιλαμβάνεται, προς το παρόν τουλάχιστον, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μία από τις μεγαλύτερες προοπτικές του ελληνικού μπάσκετ. Ο 21χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε ως δανεικός πέρυσι στον ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν ότι και φέτος θα πάει κάπου να παίξει με την μορφή δανεισμού από το «τριφύλλι». Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Η φημολογία, όμως, δίνει και παίρνει, και αναφέρει ότι ο Χαραλαμπόπουλος είναι πολύ πιθανό του χρόνου να βρίσκεται στο Λαύριο.

Σε μία από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος, που μας πέρασε. Στο Λαύριο ήδη πήγε με μορφή δανεισμού για ένα χρόνο ο Μιχάλης Λούντζης, επίσης στέλεχος του Παναθηναϊκού.

Ο Χαραλαμπόπουλος δεν έχει την εξέλιξη, που όλοι περίμεναν όταν τον έβλεπαν να κάνει όργια με τις μικρές Εθνικές ομάδες. Στην Ελλάδα, όμως, οι μεγάλοι παίκτες αργούν να πάρουν για τα καλά μπροστά με χαρακτηριστικά παραδείγματα, παλιότερα τον Παναγιώτη Γιαννάκη και πιο πρόσφατα τους Σπανούλη, Παπαλουκά και Διαμαντίδη.

Οπότε ο Αιγαλεώτης φόργουορντ δεν έχει χάσει το τρένο της επιτυχίας και στο Τριφύλλι τον πιστεύουν πολύ για να τον... κάψουν. Θα του δώσουν την ευκαιρία του, όταν ο Έλληνας άσος είναι έτοιμος για το επίπεδο του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags