Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη για τη... βόμβα Ζοτς στον ΠΑΟ - Τα «ξέχασε» όλα ο Γιαννακόπουλος και τινάζει την μπάνκα;
| 2018-08-10 17:53:00

Αποκάλυψη για τη... βόμβα Ζοτς στον ΠΑΟ - Τα «ξέχασε» όλα ο Γιαννακόπουλος και τινάζει την μπάνκα;

του Pick n' Scroll
Αποκάλυψη για τη... βόμβα Ζοτς στον ΠΑΟ - Τα «ξέχασε» όλα ο Γιαννακόπουλος και τινάζει την μπάνκα;

Τι εννοούσε ο Δημήτρης, ο μάνατζερ Λώτσος και το μπάτζετ.

Στη συνέντευξη που έδωσε προ ημερών ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο SDNA μίλησε και για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ενα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της σύγχρονης ιστορίας του «τριφυλλιού» στο μπάσκετ.

Διαβάζοντας πίσω από τις λέξεις και γνωρίζοντας καταστάσεις, ο Γιαννακόπουλος δεν θα ήθελε με τίποτα τον Ομπράντοβιτς και πάλι στον Παναθηναϊκό. Αν και πολλά αλλάζουν στη ζωή, ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ δεν έχει συγχωρέσει στον Ζοτς το γεγονός ότι έφυγε, όταν ανέλαβε αυτός, το καλοκαίρι του 2012. Οτι έφυγε, όταν γνωστοποιήθηκε ότι το μπάτζετ θα είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με τα χρόνια του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου: «Ο Ομπράντοβιτς είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη. Βέβαια, ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη όταν διαχειρίζεται αστέρες. Δηλαδή, είναι ο καλύτερος στο να διαχειριστεί ένα μεγάλο μπάτζετ. Ποτέ μας δεν τον έχουμε δει να διαχειρίζεται ένα μικρότερο μπάτζετ. Δεν ξέρω κάτα πόσο θα είχε επιτυχία με ένα μικρότερο μπάτζετ. Αυτό μένει να αποδειχθεί» είπε σχετικά ο Γιαννακόπουλος και συμπλήρωσε: 

«Για τον Παναθηναϊκό πάντα θέλω το καλύτερο. Ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη. Σίγουρα, αγωνιστικά θα τον θέλαμε. Από εκεί και πέρα, υπάρχει μια πικρία, αλλά αναγκαστικά πρέπει σαν πρόεδρος να βάζω στην άκρη τα προσωπικά και να πηγαίνω με το καλό του συλλόγου. Το καλό του συλλόγου λέει να έχεις τον καλύτερο. Αν ο καλύτερος είναι ο Ομπράντοβιτς, μακάρι να ξαναγυρίσει στον Παναθηναϊκό».

Θα πει κανείς ότι κάτι ανάλογο ισχύει και για την περίπτωση του Νίκου Λώτσου, του γνωστού ατζέντη, που το καλοκαίρι του 2012 πήρε από το ΟΑΚΑ και πήγε σε άλλες ομάδες τους Καϊμακόγλου, Μπατίστ, Βουγιούκα και Περπέρογλου: με τον Λώτσο τσακώθηκε ο Γιαννακόπουλος, αλλά πέρυσι τα βρήκε, γιατί να μην τα βρει και με τον Ζοτς; Είπαμε ότι στη ζωή αλλάζουν όλα. Μπορεί όντως να τα βρει με τον Ομπράντοβιτς.

Υπάρχουν, όμως, μερικά εμπόδια σε μία τέτοια ιστορία. Οπως ότι δύσκολα ο Παναθηναϊκός στο άμεσο μέλλον θα έχει μεγάλο μπάτζετ, όπως αυτά, που διαχειρίζεται ο Ομπράντοβιτς. Και συν τοις άλλοις ο Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να πετύχει με τον δικό του τρόπο!

Θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει και χωρίς τον Ζοτς. Στο ελληνικό μέτωπο τα έχει καταφέρει περίφημα. Στην Ευρωλίγκα όχι αν και αυτό δεν είναι τόσο ευθύνη του Γιαννακόπουλου, όσο του μικρότερου μπάτζετ σε σχέση με άλλες ομάδες. Τα λεφτά δεν είναι το παν, αλλά στην Ευρωλίγκα κάνουν τη διαφορά. Αυτός είναι ο κανόνας, αλλά υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις, όπως ο Ολυμπιακός του 2012 και η Μακάμπι του 2014.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags