Facebook Pixel Δεν κάνει παρέλαση ο Μαρτίνς - Κίνδυνος για Τουρέ - Θα το δείχνει στα δισέγγονα ο Μπακασέτας
| 2018-10-08 15:50:00

Δεν κάνει παρέλαση ο Μαρτίνς - Κίνδυνος για Τουρέ - Θα το δείχνει στα δισέγγονα ο Μπακασέτας

του Κωστή Ραπτόπουλου
Δεν κάνει παρέλαση ο Μαρτίνς - Κίνδυνος για Τουρέ - Θα το δείχνει στα δισέγγονα ο Μπακασέτας

Τι ανακοίνωση να βγάλει ο ΠΑΟΚ. Γιατί έσκασε στα γέλια ο Τίγρης.

Χθες ο Θεός του ποδοσφαίρου έδειξε με το δάχτυλο το μεγάλο, τον Λευκό Πύργο. Με νίκη του ΠΑΟΚ στο Χαριλάου, θα είναι με 1,5 πόδι πρωταθλητής. Και για αυτό έχει φροντίσει ο προπονητής του Ολυμπιακού, που όλα δείχνουν ότι δε θα κάνει παρέλαση στην Ελλάδα...

Η φουκαριάρα η ΑΕΚ είχε τους παίκτες της να παίζουν τρεις ρόλους σε μια παράσταση: Ο Μπακασέτας ήταν δεξί εξτρέμ, αριστερό μπακ και δεκάρι. Ο Γκάλο ήταν δεξί μπακ, δεξί εξτρέμ και χωνόταν για να κάνει γκολ. Ο Μάνταλος, εντάξει, χτύπησε μπιέλα η μηχανή. Ο Λιβάγια, που είναι ο ποιοτικότερος παίκτης της ομάδας, ήταν δεκάρι, φορ και δεξί εξτρέμ. 

Έδωσε ψυχή στα πρώτα 20 λεπτά η ΑΕΚ, αλλά από τη στιγμή που δεν προηγήθηκε ήταν βέβαιο ότι θα λειτουργούσε σε βάρος της ο χρόνος. Ο Ολυμπιακός είχε τρία χαφ και η ΑΕΚ δύο, γι' αυτό έτρεχε να καλύψει ο Μπακασέτας, ο Γκάλο και ο φουκαράς ο Γαλανόπουλος. Που αν τον πετάξει η ΑΕΚ στα σκουπίδια, καμία μεγάλη ομάδα δεν θα ασχοληθεί με την περίπτωσή του και και θα παλεύει με τον Δώνη για το ποιος θα παίζει βασικός στον Παναθηναϊκό

Εκεί πάνω ο τρίτος χαφ του Ολυμπιακού πέταξε μια γκολάρα. Ακόμα και αναγκαστικές να ήταν οι αλλαγές του Ολυμπιακού, δεν μπαίνει ποτέ ένας παλαίμαχος για 2η φορά. Στον Τουρέ αναφέρομαι. Κινδυνεύει όπως ο Κρητικός, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που είχε πεθάνει μετά από σπριντ που είχε κάνει σε αγώνα παλαιμάχων. Προστατεύστε τον, μην τον βάζετε να παίζει! 

Εκεί, αγόρι μου, μπαίνει ο Μπουχαλάκης που είναι και ψηλός, γιατί η ΑΕΚ θα πάει στη γιόμα στα τελευταία λεπτά. Όταν βγάζεις τον Χασάν, βάζεις τρίτο στόπερ για να κλείσεις με τους ψηλούς. Όταν σου κάνει γκολ ο Μπακασέτας με κεφαλιά, θα πάρει το βίντεο ο Μπακασέτας και θα το δείχνει και στα δισέγγονά του. Γιατί γκολ με το κεφάλι δεν θα ξαναβάλει στη ζωή του. 

Το παιχνίδι δεν το κέρδισε ο Ολυμπιακός λόγω του προπονητή του. Ο οποίος βγάζει τον Φορτούνη για δεύτερη φορά, ενώ θα έπρεπε ακόμα και περπατητός να είναι μέσα στο γήπεδο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πρέπει να βγάλει ανακοίνωση που να ευχαριστεί τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά τον Μελισσανίδη, ο λόγος που δεν μίλησε στις κάμερες και το αναρωτιούνται όλοι, είναι από τη χαρά του. Δεν το πίστευε ότι είχε πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, από μέσα του είχε σκάσει στα γέλια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός με Φορτούνη - Έξαλλοι στην ΑΕΚ - Κίνηση που θα κάνει «μπαμ» - Απίστευτες εξελίξεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags