Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα κάγκελα ΠΑΟ και Ολυμπιακός - «Χαμός» πριν αρχίσει η Ευρωλίγκα - Φόβος και τρόμος για τους...
| 2018-10-09 19:00:00

Στα κάγκελα ΠΑΟ και Ολυμπιακός - «Χαμός» πριν αρχίσει η Ευρωλίγκα - Φόβος και τρόμος για τους...

του Pick n' Scroll
Στα κάγκελα ΠΑΟ και Ολυμπιακός - «Χαμός» πριν αρχίσει η Ευρωλίγκα - Φόβος και τρόμος για τους...

Τι συνέβη με τους "αιώνιους"; Γιατί άρχισαν από τώρα τα όργανα; Για διαβάστε...   
 

Αντίστροφα μετράμε για το τζάμπολ της Ευρωλίγκας και η διαιτησία είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει. Κυρίως η διαιτησία προς τις ελληνικές ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός είχε τρομερά παράπονα, ειδικά πέρυσι, από τους διαιτητές. Θεωρεί ότι είχε αυτή την αντιμετώπιση, λόγω της κόντρας με τον Τζόρντι Μπερτομέου. Ειπώθηκαν πολλά, γράφτηκαν περισσότερα, αλλά πλέον όλα ανήκουν στο παρελθον. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τα βρήκε με τον εκτελεστικό διευθυντή της διοργανώτριας αρχής και πλέον περιμένει διαφορετική αντιμετώπιση για την ομάδα του. Οχι εύνοια βέβαια, αλλά το 50-50, που θέλουν όλοι ή που λένε ότι θέλουν όλοι. Γιατί κατά βάθος κάθε ομάδα θέλει τα....σπόρια από τους άρχοντες του παιχνιδιού.

Ο Παναθηναϊκός έχει ομάδα για να πάει στο φάιναλ-φορ και όπως λένε στις τάξεις του «αν έχουμε δίκαιη διαιτησία, τότε μετά από το 2012 έχουμε τύχη να βρεθούμε στο φάιναλ-φορ της Βιτόρια».

Ο Ολυμπιακός από την άλλη πλευρά οι πολλοί λένε ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει καλή διαιτησία στην Ευρωλίγκα. Λένε ότι παίρνει κάτι παραπάνω από το 50-50. Μένει να δούμε και την αντιμετώπιση των διαιτητών προς τους Πειραιώτες, που κι αυτοί θέλουν να επιστρέψουν στο φάιναλ-φορ. Η απουσία τους, πάντως, είναι μικρή, αφού είχαν βρεθεί εκεί και μάλιστα στον τελικό με την Φενέρ το 2017.

Οπως και να έχει, πάντως, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι πίσω στις εκτιμήσεις για το φάιναλ-φορ. Με τη Φενέρ, τη Ρεάλ και την ΤΣΣΚΑ να είναι για τους περισσότερες οι σίγουρες για παρουσία στο φάιναλ-φορ της Βιτόρια. Είναι οι ποιοτικότερες ομάδες και όπως λένε αν χρειαστεί και το... σπρώξιμο, θα το έχουν, όταν και όποτε πρέπει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags