13/10/18 - 13:06

Ομάδα της πλάκας - Γελάνε τα τσιμέντα με τον... - Μόνο ένας άξιζε - «Έγκλημα» Σκίμπε με δύο της ΑΕΚ

Άγριο ξέσπασμα για τα χάλια της Εθνικής. «Πέσιμο» σε όλους!

του Γιώργου Γεωργίου
Ομάδα της πλάκας - Γελάνε τα τσιμέντα με τον... - Μόνο ένας άξιζε - «Έγκλημα» Σκίμπε με δύο της ΑΕΚ
42.017views 0shares

Όπως έχει καταντήσει η Εθνική, πρωταρχικό ρόλο και σημασία έχει το αποτέλεσμα και όχι η εικόνα και εμφάνιση της ομάδας. Ναι μεν κερδίσαμε χθες 1-0 την Ουγγαρία, αλλά από ποιότητα εμφάνισης στον ίδιο παρανομαστή: της πλάκας!

Οκ, όλοι συμφωνούμε ότι πάνω απ' όλα πρέπει να υπάρχει ένα ομοιογενές σύνολο για το ποίο υπεύθυνος για να φτιαχτεί είναι ο προπονητής. Όμως, με ποιους παίκτες να φτιάξει αυτό το επιθυμητό σύνολο ο Σκίμπε; Με τον Μπακασέτα; Με τον απελπιστικά ντεφορμέ Πέλκα; Με τον Κουρμπέλη; Με τον Τζιόλη; Με τον Μπακάκη; Ή με τον Κουλούρη; Εδώ γελάνε και τα τσιμέντα...

Μέχρι πριν από 1-2 χρόνια όχι μόνο αυτοί οι παίκτες, αλλά και κάθε Έλληνας φίλαθλος δε θα μπορούσε να διανοηθεί ότι οι συγκεκριμένοι θα αποτελούσαν την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Ο μοναδικός που πραγματικά διακρίθηκε χθες ήταν ο πάντα φιλότιμος Ζέκα. Όχι, φυσικά, για τη δημιουργία του, αλλά για τον ζήλο και την ανάσχεση που έκανε.

Ο Φορτούνης μία πολύ καλή πάσα στο γκολ και μετά εξαφανιζόλ. Ο Μήτρογλου «τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα», μία ευκαιρία, ένα γκολ, τίποτα άλλο. Όσον αφορά τον Μανωλά και τον Παπασταθόπουλο, όλοι το βλέπουν πως έχουν πάρει την κάτω βόλτα.

Ένα από τα λάθη του Σκίμπε ήταν που ξεκίνησε με τον Μπακασέτα αριστερά και με τον Πέλκα δεξιά. Δεν ήξερε ότι ο Μπακασέτας με τον Μπακάκη παίζουν 2 χρόνια μαζί στην ΑΕΚ και συνεννοούνται πολύ καλύτερα;

Τελικό συμπέρασμα: Καμία βελτίωση η ομάδα. Τίποτα το καινούργιο και το εντυπωσιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητος Σκίμπε, τι έκανε με Μήτρογλου - Ατάκες-ΣΟΚ στα αποδυτήρια - Τρελά πράγματα με Αναστασιάδη


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ