Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός φταίει, κανένας άλλος - Αφεντικό στα αποδυτήρια - Τσαμπουκαλεύεται - Καζάνι που βράζει η ΑΕΚ
| 2018-10-21 23:15:00

Αυτός φταίει, κανένας άλλος - Αφεντικό στα αποδυτήρια - Τσαμπουκαλεύεται - Καζάνι που βράζει η ΑΕΚ

Sportdog Team
Αυτός φταίει, κανένας άλλος - Αφεντικό στα αποδυτήρια - Τσαμπουκαλεύεται - Καζάνι που βράζει η ΑΕΚ

Ήρθε και μας έσπασε τα νεύρα όλων αυτός ο...

Είναι εκείνος που αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφική νίκη της νέας εποχής. Τον ήθελαν όλοι, τον πήρε η ΑΕΚ. Είναι εκείνος που σήκωσε ως αρχηγός πρωτάθλημα και κύπελλο. Είναι εκείνος που είναι βασικός και αναντικατάστατος στην Εθνική, από τότε που η ΑΕΚ έπαιζε ακόμα στα ποδοσφαιρικά αλώνια. Είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά, που ομορφαίνει το παιχνίδι της ΑΕΚ.

Βέβαια, επειδή ουδείς προφήτης στον τόπο του, ο Μάνταλος είναι εκείνος που διάφοροι μεγαγνώστες του αθλήματος, αγαπούν να...μισούν. Για ό,τι και αν συμβαίνει στην ΑΕΚ, φταίει ο Μάνταλος. Είναι η απάντηση για κάθε πρόβλημα τους. Γιατί στην πραγματική ζωή, ο Μάνταλος αναγνωρίζεται απ' όλους ως ο πληρέστερος και ποιοτικότερος Ελληνας μεσοεπιθετικός.

Άλλος στη θέση του, με δύο χιαστούς, μπορεί να τα είχε παρατήσει. Μπορεί να τα φόρτωνε στον κόκορα και να έκανε το αφεντικό μέσα στα αποδυτήρια. Ο Μάνταλος παραμένει εργάτης πολυτελείας. Εκείνος που δεν θα διστάσει να κάνει τάκλιν, να τσαμπουκαλευτεί, να κυνηγήσει κάθε φάση.

Είναι σημαντικό, πως όταν η μπάλα καίει, ο Μάνταλος είναι πάντα εκεί. Το έκανε και στη Ριζούπολη. Δεν ήθελε και πολύ για να γίνει η ζημιά. Η ΑΕΚ ήταν καζάνι που έβραζε μετά την ποινή σκάνδαλο, ήρθε αυτός ο περίεργος Γκρατσάνης να σπάσει τα νεύρα του κόσμου, είχε στήσει πούλμαν και ο Ματζουράκης.

Είμαι βέβαιος, πως αν το γκολ του Μάνταλου είχε επιτευχθεί σε κάποιο ευρωπαϊκό γήπεδο, θα έμπαινε στα χάι λάιτ όλων των εκπομπών. Στεναχωριέμαι για τον Βαφέα, που έμεινε άγαλμα να κοιτά τον Μάνταλο να περνά. Φοβερή προσπάθεια, δείγμα της απίστευτης ποιότητας που έχει αυτός ο παίκτης.

Για την ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικό ό,τι πέρασε με νίκη. Λίγο μετά το σοκ της απίστευτης απόφασης, λίγο πριν το ματς της χρονιάς με την Μπάγερν, θα μπορούσε να χαθεί η μπάλα. Όπως επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά πάντως, όσο η ΑΕΚ έχει τον Μάνταλο, δεν φοβάται κανέναν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags