Facebook Pixel Τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό μετά το ΟΑΚΑ - Τι έγινε με Σπανούλη - Απίστευτη εντολή Μπλατ
| 2018-11-10 09:30:00

Τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό μετά το ΟΑΚΑ - Τι έγινε με Σπανούλη - Απίστευτη εντολή Μπλατ - Σκάει...

του Pick n' Scroll
Τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό μετά το ΟΑΚΑ - Τι έγινε με Σπανούλη - Απίστευτη εντολή Μπλατ - Σκάει...

Εξελίξεις στο λιμάνι, ποιοι «φταίνε» για την ήττα. Διαβάστε ονόματα.

Ο Παναθηναϊκός είχε το άγχος με τη μεριά του, αλλά το διαχειρίστηκε έτσι όπως έπρεπε και έφθασε στην πρώτη μεγάλη νίκη της χρονιάς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Για τους πρωταθλητές Ελλάδας δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα, καθώς είχαν ήδη χάσει δύο ματς εκτός προγράμματος: με τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ και με την Μπάγερν στο Μόναχο. Στο πρώτο ημίχρονο είδαν τον Χάρο με τα μάτια τους, καθώς ο Ολυμπιακός είχε επιβάλλει το παιχνίδι του και έδειχνε έτοιμος και αποφασισμένος για ένα ακόμη «διπλό» στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Στην επανάληψη, όμως, ήταν η σειρά του Τσάβι Πασκουάλ να βγει μπροστά. Με άσο στο μανίκι του να είναι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Τον έβαλε πάνω στον Βασίλη Σπανούλη και τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν. Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού υποχρεώθηκε σε αρκετά λάθη, η ομάδα του έχασε τον προσανατολισμό της και τα ηνία πέρασαν στους γηπεδούχους, που μάλιστα πήραν βοήθεια και στο επιθετικό κομμάτι από τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Οταν ο Παναθηναϊκός πήρε ελαφρύ προβάδισμα στο σκορ, ήρθε να το εκτοξεύσει ο Λούκα Λεκαβίτσιους. Ο Λιθουανός έχει δεχθεί σκληρή κριτική για το κατά πόσο μπορεί να σταθεί στο πλευρό του Νικ Καλάθη. Σε αυτό το παιχνίδι τα κατάφερε κάτι παραπάνω από μία χαρά, ειδικά στο εκτελεστικό κομμάτι, αφού προσέφερε 17 πόντους στην ομάδα του. Ανάλογο παιχνίδι είχε κάνει πέρυσι στο ΣΕΦ, πάλι σε νίκη του Παναθηναϊκού

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν έφθασε έτσι όπως ήθελε μέχρι το τέλος γιατί δεν πήρε τίποτα από τα πλέι-μέικερ. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έπαιξε ελάχιστα, ο Γουίλιαμς-Γκος πέρασε από το ΟΑΚΑ, αλλά δεν ακούμπησε, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης έκανε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του κόντρα στο «τριφύλλι». Ολοι μαζί σημείωσαν 4 πόντους, οπότε με αυτό το δεδομένο δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι περισσότερο ο Ολυμπιακός.

Ο Παναθηναϊκός πατάει πλέον γερά στα πόδια του, αν και είχε να βγάλει εύκολο πρόγραμμα. Ο Ολυμπιακός είναι σε μία νορμάλ κατάσταση, αφού σε αντίθεση με τους «πράσινους» είχε δύσκολο πρόγραμμα. Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Ντέιβιντ Μπλατ να προχωρήσει άμεσα σε ενίσχυση του ρόστερ, αν και ο υπό αμφισβήτηση Γιάνις Τίμα ήταν ο δεύτερος καλύτερος παίκτης της ομάδας του στο ΟΑΚΑ, μετά τον Γιώργο Πρίντεζη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παρ' τον στον ΠΑΟ, Γιαννακόπουλε! Νέα ανάρτηση από τον παικταρά που θα «ρίξει» το ΟΑΚΑ! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags