Facebook Pixel Sportdog.gr | «Tρελάθηκαν» οι Αγγελόπουλοι - Βόμβα αλά... Τσίλντρες - Aπίστευτα λεφτά για NBAer που «σκοτώνει»
| 2018-11-27 05:55:00

«Tρελάθηκαν» οι Αγγελόπουλοι - Βόμβα αλά... Τσίλντρες - Aπίστευτα λεφτά για NBAer που «σκοτώνει»

του Pick n' Scroll
«Tρελάθηκαν» οι Αγγελόπουλοι - Βόμβα αλά... Τσίλντρες - Aπίστευτα λεφτά για NBAer που «σκοτώνει»

«Ψήνεται» μεταγραφάρα στον Ολυμπιακό. Δεν το πιστεύει ο Μπλατ.

Γράφαμε εδώ και μέρες ότι ο Ολυμπιακός δε θα αργήσει να πάρει περιφερειακό παίκτη. Και πριν από λίγες ώρες βγήκαν ονόματα στην επιφάνεια. Με αυτό του Μπράντον Πολ να ξεχωρίζει. Πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος γνωρίζει άριστα την ευρωπαϊκή πραγματικότητα, έχοντας παίξει και στην Ευρωλίγκα με την Εφές.

Τα δεδομένα συχνά πυκνά αλλάζουν με τον Ντέιβιντ Μπλατ τη συγκεκριμένη περίοδο να θέλει έναν γκαρντ, που να είναι πιο πολύ στο «2». Ο Μπράντον Πολ είναι αυτής της κατηγορίας. Το τρίποντο είναι το δυνατό σημείο του 27χρονου Αμερικάνου. Με την Εφές στην Ευρωλίγκα είχε 41.5% έξω από την γραμμή του τριπόντου. Δεν είναι ηγέτης, αλλά είναι ένα πολύ ποιοτικό συμπλήρωμα, που κάθε προπονητής θα ήθελε στην ομάδα του.

Πέρυσι ο Μπράντον Πολ έπαιξε στους Σαν Αντόνιο Σπερς χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο. Γι' αυτό το λόγο το καλοκαίρι είδε την πόρτα της εξόδου από τα «σπιρούνια». Τον ήθελαν και τον θέλουν και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά αυτός ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση. Ο Ολυμπιακός είναι μία τέτοια, αλλά πρέπει να υπάρξει και συμφωνία στο οικονομικό. Πρόκειται για παίκτη που το κασέ του δεν είναι χαμηλό.

Μάλιστα, ο ατζέντης του έχει προϊστορία με τους Πειραιώτες. Ο Τζιμ Τάνερ ήταν εκείνος, που εκπροσωπούσε τον Τζος Τσίλντρες, όταν έγινε το τεράστιο ντιλ με τον Ολυμπιακό. Ο Τζος Τσίλντρες άλλαξε στην πορεία ατζέντη, αλλά είναι πιθανό ο Τζιμ Τάνερ να κάνει ένα ακόμη πολύ καλό συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags