Facebook Pixel Σκάει η «βόμβα» Μπλατ στον Ολυμπιακό - Στο προσκήνιο ο Ναζρ Μήτρου-Λονγκ
| 2018-11-29 15:34:00

Σκάει η «βόμβα» Μπλατ στον Ολυμπιακό - Έρχεται μεταγραφάρα - Έλληνας άσος με σουτ που «σκοτώνει»

του Pick n' Scroll
Σκάει η «βόμβα» Μπλατ στον Ολυμπιακό - Έρχεται μεταγραφάρα - Έλληνας άσος με σουτ που «σκοτώνει»

Στα σκαριά το deal με τον κοντό. Ποιος έχει μπει στο στόχαστρο;

Το θέμα των ημερών δεν είναι άλλο από το αν τελικά θα πάρει γκαρντ ο Ολυμπιακός. Κι αν θα πάρει, ποιος θα είναι αυτός. Ο Ντέιβιντ Μπλατ σήμερα κιόλας αναφέρθηκε και πάλι στο εν λόγω θέμα: «Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως συνεχώς και συνειδητά κοιτάζουμε την αγορά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει η σεζόν. Υπάρχουν τραυματισμοί, κόπωση και κάποιες ανάγκες, οπότε πρέπει να είσαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος για κάθε ευκαιρία. Από αυτή την άποψη είμαστε στην αγορά οπωσδήποτε. Το αν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε προσθήκη θα το δούμε στη συνέχεια», είπε σχετικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, μην κάνοντας σοφότερο κανέναν.

Στην επιφάνεια έχουν βγει τα ονόματα του Μπράντον Πολ, του Αρτσι Γκούντγουϊν και του Τζος Ανταμς. Ο Ντέιβιντ Μπλατ, όμως, έχει και 1-2 περιπτώσεις ακόμη στη λίστα του. Πρόκειται για παίκτες που αγωνίζονται στην G-League, στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Σε αυτή την λίγκα οι επιλογές είναι πολλές και ο προπονητής του Ολυμπιακού τις γνωρίζει από έξω κι ανακατωτά. 

Πάντως, η ιδανική περίπτωση από την G-League θα ήταν για τους Πειραιώτες ο Ναζρ Μήτρου-Λονγκ. Ο πρώτος λόγος είναι ότι παίζει στη θέση που ψάχνει ο Ολυμπιακός. Είναι «2άρι» με τρομερό σουτ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως πλέι-μέικερ. Ενας, όμως, ακόμη βασικός λόγος που κάνει σούπερ την επιλογή αυτή, είναι ότι ο Ναζρ Μήτρου-Λονγκ είναι ελληνικής καταγωγής. Εχει στα χέρια του ελληνικό διαβατήριο και ως εκ τούτου δεν πιάνει θέση ξένου. Ποιος από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δεν θα ήθελε έναν ακόμη ποιοτικό Ελληνα παίκτη; 

Ο Ναζρ Μήτρου-Λονγκ κάνει φοβερές εμφανίσεις στην G-League, αλλά δεν είναι εύκολη η μετακόμισή του στην Ευρώπη, καθώς έχει two-way contract με τους Γιούτα Τζαζ και όνειρό του είναι να καθιερωθεί στο ΝΒΑ.

Ποτέ, όμως, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Οπως και να έχει, δεν θα αργήσει να λυθεί το μυστήριο με τον παίκτη που θα πάρουν οι «ερυθρόλευκοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Έκρηξη» μεγατόνων στο ελληνικό μπάσκετ - «Τελειώνει» κορυφαίο όνομα - Άγριο «πέσιμο»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags