Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός: Μ’ αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟΚ έπαιρνε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!
| 2018-12-17 21:40:00

Μ’ αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟΚ έπαιρνε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Μ’ αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟΚ έπαιρνε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!

Τρέχουν ποτάμι τα σάλια στον Πειραιά...

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Μια φορά κι έναν καιρό, στο σύμπαν του ελληνικού μπάσκετ, λέγανε ότι στα συμβόλαια των παικτών έπρεπε να επιβάλλεται "Γκαλόσημο".

Προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, που είχε ανεβάσε επίπεδο τόσο το άθλημα όσο και τις αμοιβές των αθλητών. Λογικό λοιπόν το βλέπω κι εγώ, άμα κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, να πληρώσουν οι ποδοσφαιριστές του ένα "Πριγιοβόσημο". Ένα ποσοστάκι, ας πούμε, τριάντα τοις εκατό από το πριμ που θα τους σκάσει ο Ιβάν, να το χορηγήσουν στον γίγαντα τον Σέρβο που τους ξελάσπωσε ένα σωρό φορές. Καθαρό, όχι μεικτό!

Έτσι είναι παιδιά, μην τα κρύβουμε. Τον βλέπουνε τον Πρίγιοβιτς στον Πειραιά και τρέχουνε ποτάμι τα σάλια. Να τον είχε ο Ολυμπιακός και θα σου έλεγα εγώ διαφορά οκτώ βαθμών. Να είχε όχι τον κανονικό, τον νορμάλ τον Πρίγιοβιτς, να τον είχε ντεμέκ, μετά από γλέντι, γουρνοπούλα, Βασίλη Καρρά, γκομενάκια και ξενύχτι ως το πρωί. Και πάλι τρεις κλάσεις καλύτερος θα ήταν απ' αυτά τα σαπάκια που έχουν μαζέψει. Και θα σου έλεγα εγώ ύστερα ποιός θα ήταν το μεγάλο φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα. Αλλά ο Πρίγιοβιτς φορά ασπρόμαυρα, δεν φοράει ασπροκόκκινα...

Αυτά για τον παιχταρά τον Σέρβο που έλυσε τον γόρδιο δεσμό και από εκεί και πέρα όλα τα λεφτά ήταν ο Μπίσεσβαρ. Ο παίχτης με την καλύτερη τεχνική κατάρτιση και τη χειρότερη φυσική κατάσταση στον ΠΑΟΚ. Απείλησε στο πρώτο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με σουτ στο δοκάρι και στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου έβαλε το βουλοκέρι στη συνάντηση. Πλασεδάκι τεχνικό και τέζα τα σουβλάκια. Κατεβάσανε κατόπιν όλοι στροφές, το ρίξανε στο σορολόπ, ξύνανε παπάρια και πέρασε ευχάριστα η ώρα.

Λίγο με το γκολ του Ζησόπουλου σφίξανε τα γάλατα, αλλά και πάλι ο Λεβαδειακός δεν είχε τη δύναμη πυρός για να απειλήσει πραγματικά και να διεκδικήσει την ισοπαλία. Μόνο ο δόλιος ο Ουάρντα λύσσαγε που έχει φοβηθεί ότι θα τον ξαναγυρίσουνε στον Ατρόμητο και θα χάσει τον ποδόγυρο στη Σαλονίκη!

Υ.Γ. 1: Άκουσα από τον σπίκερ να λέει ότι ο Ζαμπά έδωσε ασίστ στον Πρίγιοβιτς. Πού αν έπαιρνε τη μπάλα πιο πλάγια, θα είχε τσιμπήσει και πασατέμπο απ' την κερκίδα.

Υ.Γ. 2: Όχι μόνο έβαλε γκολ ο Ζησόπουλος, αλλά είναι και ο νούμερο ένα χιπστεράς στη Σουπερλίγκα. Μεταγραφή τώρα!

Υ.Γ. 3: Πιο πτώμα από τον Μάτος σε αναλαμβάνει πάραυτα ο Τελεταί Μπούκουρας.   


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτός τρέλανε τον ΠΑΟΚ - Τον θέλει και ο Ολυμπιακός - Θα γίνει... σκοτωμός για την ταλεντάρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags